Outfit | Winter Wonderland

Outfit winter

Afgelopen weekend lag er dik pak sneeuw en dat moest natuurlijk even vast gelegd worden. Gisteren deelde ik al een sfeer video maar vandaag deel ik de foto’s en de outfit die ik aan had!

Outfit Winter

Bij Costes had ik een aantal nieuwe items gevonden en die wilde ik natuurlijk gelijk even vastleggen. Met Niels had ik dus gelijk afgesproken om van het weekend outfit foto’s te maken, niet wetende dat het zo hard ging sneeuwen. Dus in een rokje en blouse dan toch gewoon op pad want het gaf natuurlijk ook wel mooie plaatjes op in de sneeuw.

De vraag of ik het koud had kreeg ik gisteren vaak op de video. Nou ik had dus slim gedaan en heel veel laagjes aan getrokken. Onder de blouse had ik drie verschillende tops over elkaar aangetrokken en de panty die ik aan had was een thermolegging. Dus koud heb ik het zeker niet gehad!

Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuk zwart rokje. Ik kwam deze Suède variant tegen bij Costes, eigenlijk was dat precies wat ik zocht. Niet te lang maar ook zeker niet te kort! Een leuk model die lekker zit maar wel aansluitend. Eerst had ik een M besteld maar ben uiteindelijk voor een extra bestelling met L gegaan want dit zat toch net wat fijner.

De blouse komt ook van Costes en was zelfs afgeprijsd, score!! Ze hebben de blouse in verschillende printjes en kleuren. Eigenlijk ben ik zelf niet zo van de rood maar met dit leuke patroon vond ik het proberen waard. De blouse is van achteren een stuk langer dan voren maar dat zie je op dit moment niet aangezien ik hem in mijn rokje heb verstopt.

De biker boots die ik aan heb draag ik sinds ik ze heb dagelijks. Ze zitten echt zo lekker en combineren heel goed met alles. Ze zijn van echt leer en waren niet heel goedkoop maar dit is echt de beste aanschaf deze winter geweest.

Rokje – Costes
Blouse – Costes
Laarzen – Manfield
Jas – Mango
Sjaal – Pieces (vorig jaar)

Signature
Volg:

2 Reacties

  1. Kathleen
    6 maart 2018 / 07:19

    Prachtig nieuwe kleren hoor! En gelukkig niet allemaal zwart!

  2. Annie Van Hyfte
    6 maart 2018 / 09:37

    Leuke kleren.Je weet ze uit te kiezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *