Outfit // Summer but Casual

Outfit Summer but casual

Zelf draag ik naar mijn werk ten alle tijden een lange broek aan, dit komt omdat ik op een laboratorium werk waarbij het ook voor mijn eigen veiligheid een stuk beter is. Toch is het fijn dat je er dan niet altijd suf bij hoef te lopen en met een leuk sieraad kom je er al een heel eind.

Ik hoor mensen het al vragen… loop jij dan wel op hakken in het laboratorium? Nee dat ook niet want ik wissel mijn schoenen zodra ik op het werk kom. Maar voor en na het werk kan ik mooi deze outfit combineren met mijn favorieten zwarte pumps die ook nog eens heel lekker zitten.

Broek / Levi’s
T-shirt /Josh V
Pumps /  Tamaris
Ketting / Aphrodite

Eigenlijk een super simpele outfit maar wel één in de categorie favoriet. Het is namelijk een simpel t-shirt van JoshV gecombineerd met mijn nieuwe favoriete Levi’s high skins jeans. Deze broek heb ik ontdekt in New York en is echt het beste model wat er is. Een hoge broek die toch de vrouwelijke curves laat zien.

De zwarte pumps zijn van Tamaris en deze zaten gelijk lekker. Ik kan hier gemakkelijk een hele dag op lopen zonder zere voeten te krijgen. Deze outfit combineer ik ook gewoon met mijn witte Converse als ik zin heb in een wat stoerdere look.

De ketting heb ik mogen uitkiezen bij Aphrodite. Dit is een online webshop met hele leuke betaalbare sieraden en telefoonhoedjes. Toen ik zag dat ze de trendy laagjes kettingen hadden besloot ik voor deze leuke variant te gaan in het zilver.

 

 


Volg:

5 Reacties

  1. Kathleen
    11 juni 2018 / 07:11

    Leuke outfit, mooi sportief! En de ketting is ook heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *