Outfit // Suède rokje en slangenprint

Deze week had mijn mama tijd om outfit foto’s van mij te maken! Dus we gingen weer op pad voor een nieuwe outfit. Ik kocht laatste namelijk deze leuke slangenprint blouse bij Loavies. Met een dikke panty lukt het dragen van een rokje in de Winter ook zeker gemakkelijk!

Op mijn werk mag ik geen rokjes dragen dus dit leuke suède rokje komt alleen uit de kast als ik thuis ben. Het is echt een heel fijn rokje wat mee rekt en mooi blijft zitten. Helaas laat nu de onderste naad los zag ik, dus hij gaat gelijk mee met mama om het te laten maken. Oh en ik zie net dat rokje er in nog veel meer kleuren is, zelfs in mosterdgeel!

Deze blouse kwam ik tegen bij Loavies en ik houd echt van dit soort printjes. De kleur is ook echt iets voor mij en ik hoefde hier dus ook niet lang over na te denken. Helaas is de blouse wel af en toe wat statisch waardoor hij blijft plakken maar buiten dat een aanrader! Hij is vrij dun dus op dit moment doe ik er een t-shirt met lange mouwen over of je kunt hem natuurlijk combineren met een vest of colbertje!

De bikerboots zijn eigenlijk al wel vrij oud alleen ze zijn echt nog altijd mijn favoriet. Ze lopen lekker en ze staan echt overal bij! Ik kan er niet echt afscheid van nemen. Ik zie dat ze nog steeds verkrijgbaar zijn bij Manfield met 20% korting dus mocht je nog leuke laarsjes zoeken, sla je slag!

Blouse // Loavies
Rokje // Costes
Bikerboots // Manfield


Volg:

3 Reacties

 1. 15 februari 2019 / 10:24

  Wat een leuke blouse! Die kleur staat je heel mooi <3

 2. Anneke
  15 februari 2019 / 10:50

  Echt een super leuke outfit. Erg.leuk rokje

 3. 15 februari 2019 / 21:34

  Echt een onwijs stijlvolle outfit! Ik vind je schoenen ook echt enorm leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *