Outfit // Pied de poule & Neon

Pied de poule & Neon

Overal zie je het terug komen het zwart/witte Pied de poule motief. Ik moest er eerst even aan wennen maar sinds ik dit item in de kast heb hangen ben ik om! Gecombineerd met een Neon hoodie of een zwart t-shirt. Kijk mee voor de details en meer foto’s.

Heel wat anders als mijn vorige outfit want dit is er één in de categorie wat stoerder. In de Zomer wil ik deze broek/legging combineren met het leuke oui oui shirtje en voor de koudere dagen kan ik er dan mooi de neon kleurige hoodie erover heen dragen.

Waar ik vooral aan moest wennen is dat het een soort dikkere legging is. Ik houd totaal niet van alleen maar een legging dragen en vind het eerder not done. Maar deze pied de poule legging is dikker en eigenlijk oogt het meer als een broek. Helaas dus wel zonder zakken maar het zit wel enorm lekker met stiek aan de bovenkant.

De neon kleuren zijn ook weer helemaal in en het doet me enorm denken aan de fluorescerende kleuren die ook hip waren in mijn tiener jaren (ik klink nu als een oma haha!). Deze combinatie ga ik zeker nog wel vaker dragen!

Wat vinden jullie van deze trends?

Hoodie // MostWanted
T-shirt // MostWanted
Legging // MostWanted
Laarzen // Sacha
Jasje // Loavies (twee jaar terug)

 


Volg:

2 Reacties

  1. 31 maart 2019 / 11:15

    Wat een super toffe outfit zeg. Ik vind de broek je zo super leuk staan en je hebt hem ook echt heel leuk gecombineerd!

  2. 1 april 2019 / 18:55

    Wat een heerlijk broekie! Toffe outfit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *