Outfit // Okergele feaux leather rok

Laatst liet ik jullie een outfit zien met een zwart suède rokje van Costes. Dat rokje hebben ze in ontzettend veel kleuren maar ik kwam er ook achter dat ze precies dezelfde rok ook in faux laether hebben! Ik kocht het rokje in okergeel (want favo kleur op dit moment!).

Deze rokjes zijn zo leuk te combineren met van alles. De faux laether rok is er op dit moment in 6 verschillende kleuren. Als het wat kouder is goed te combineren met een dikkere panty en in de zomer met blote benen!

Deze nep leren variant vind ik nog net wat fijner zitten als de suède, terwijl deze leren variant goedkoper is. Hij blijft net wat mooier op zijn plek zitten en valt gewoon altijd goed. En HALLO! de okergele kleur is echt een groot favoriet, misschien niet in de Zomer met mijn spierwitten benen maar op dit moment wel met een panty.

Ik heb het voor nu gecombineerd met zwart. Een simpel zwart truitje met ballonnen mouwen en mijn biker boots. Merken jullie dat, deze biker boots blijven favoriet want de laatste outfits heb ik ze altijd aan!

Rokje // Costes
Trui // Costes
Biker boots // Manfield
Sieraden // My Jewellry / Vedder&vedder

 

 


Volg:

4 Reacties

  1. 25 februari 2019 / 18:42

    Ik draag zelf echt nóóit geel haha, maar het staat jou heel goed! Toffe outfit 🙂

  2. 27 februari 2019 / 15:05

    Wat een geweldige kleur vind ik dit toch! Het staat jou ook onwijs mooi. Je bent sowieso prachtig! <3

  3. 1 maart 2019 / 14:25

    Echt een mega leuke outfit. Dat geel staat echt super tof bij jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *