Outfit // Luipaard print en biker boots

De blaadjes vallen weer van de bomen en de Herfst is nu toch echt aangebroken. De mooiste kleuren kom je tegen in het bos en ik besloot daar mooi gebruik van te maken om mijn outfit met jullie te delen. Ik vind de luipaard print en biker boots trend helemaal leuk!

De Herfst accessoires zijn in huis en mijn Herfst garderobe is ook al weer goed gevuld want ik heb een hele hoop nieuwe truien, broeken en zelfs al een winterjas gekocht. Ook kwam ik een hele hoop leuke biker boots tegen. Vind de trends op dit moment ook echt leuk en wat dacht je van de super mooie Herfst kleuren. Okergeel, cognac en bordeaux rood, al deze kleuren mogen weer gezien worden!

Ik had eigenlijk nooit verwacht dat ik het typen zou zijn voor een item met luipaard print, maar ik ben echt helemaal om. Ik vind het zo leuk om te combineren met subtiele truien en bikerboots. Een blazer met deze print staat ook zeker nog hoog op mijn verlanglijst. You love it or you hate it! Nou ik ben team love it.

Het combineren moet ik nog wel een beetje gaan uitvogelen met deze broek want tot nu toe ben ik voor veilig zwart gegaan. De trui van H&M zit erg lekker en is mooi afgewerkt met een kanten randje aan de bovenkant. Ook heeft de rug een V-hals waardoor de trui nog altijd vrouwelijk is. Hij valt aan de onderzijde wel wat meer oversized.

De bikerboots kwam ik tegen bij Nelson en ik was eigenlijk direct verkocht. Ik ben die dag nog meer schoenen winkels afgegaan maar kreeg deze niet uit mijn hoofd. Een combinatie van veter en rits maakt het net even wat stoerder. Ze zitten ook nog eens heel erg lekker want natuurlijk het belangrijkste is! Je kan ze ook met rits voor de helft open dragen waardoor je zeg maar meer een flap hebt. Ook heel leuk!

Broek – Costes
Trui – H&M
Bikerboots – Nelson
Oorbellen – My Jewellery
Ketting – Vedder&Vedder
Horloge – Rosefield

Wat vinden jullie van de luipaard en biker boots trend? Al een item in jullie garderobe hangen?


Volg:

5 Reacties

 1. 26 oktober 2018 / 14:45

  Leuke outfit! Mooie foto’s ook 🙂

 2. 29 oktober 2018 / 17:00

  Superleuke outfit, en je hond is zooo lief! Je bikerboots vind ik ook tof!

 3. 30 oktober 2018 / 08:40

  Ik ben zot van luipaard ! Zalige broek en toffe outfit. Zou ik zelf ook nog dragen 🙂

 4. 30 oktober 2018 / 12:28

  Die laatste twee foto’s vind ik ook zo tof geworden heel mooi Vera! liefde voor je nieuwe boots en broek <3

 5. 5 november 2018 / 22:25

  Wat een mooie foto’s! Ik ben zelf echt gek op zowel de panterprint trend als de bikerboots trend. Ik zou die twee items zo aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *