Outfit // Loavies Luipaarden blouse met pantalon

Loavies Luipaarden blouse met pantalonWat is het toch heerlijk als je je Lente kleding weer uit de kast van trekken. Ik ontdek weer nieuwe setjes en besloot deze pantalon van vorig jaar met een nieuwe blouse van Loavies te combineren. Vandaag weer een hoop foto’s van deze outfit!

Vind het de laatste tijd echt heel leuk om met jullie outfit foto’s te delen. Ik ga op pad met mama of Rosanne waarbij we dan meerdere setjes op de foto zetten. Het was lekker weer toen deze foto’s gemaakt werden en mama en ik besloten even snel een ijsje tussen door te scoren.

De Loavies blouse is op dit moment wel een favoriet want in de ochtend is het wat kouder en in de middag zou je best in een t-shirt kunnen rond lopen. De blouse is namelijk niet heel dik maar warm genoeg voor dit moment. En liefde voor de schattige pofmouwen aan de onderkant.

De pantalon heb ik vorig jaar bij de Costes gekocht. Ik kan hem helaas niet meer in het assortiment vinden maar vergelijkbare zijn te vinden bij H&M en de Sting. Deze is vrij dun en heerlijk voor deze tijd van het jaar.

Mijn All stars zijn al jaren favoriet en kun je echt overal mee combineren. Als ik het even niet weet dan kies ik altijd mijn all stars. De witte varianten zijn altijd verkrijgbaar en blijven tijdloos.

Loavies Luipaarden blouse met pantalon

Blouse // Loavies
Pantalon // Costes (vergelijkbaar)
Schoenen // All Stars

 


Volg:

2 Reacties

  1. 8 mei 2019 / 13:03

    Heerlijke outfit dit! Ik heb een maxi jurk met deze print en daar word ik ook elke keer heel erg blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *