Outfit // Let it be a sunny Sunday

Outfit Let it be a sunny Sunday

Sinds twee weken zien we het zonnetje eindelijk weer eens tevoorschijn komen, heerlijk! Wat extra Vitamine D en ik kon eindelijk mijn nieuwe colbertje aan. Ik heb al een aantal keer de vraag gekregen waar deze van is dus dat ga ik vandaag met jullie delen met deze outfit Let it be a sunny Sunday.

Je houd er van of je houd er niet van, de trend met bedrukte colbertjes. Streepjes, bloemen of patroontjes het kan deze Lente en Zomer allemaal. Ik houd er van en vind het echt heel leuk! De combinatie met de gestreepte broek ging me nog net iets te ver en durf ik eigenlijk nog niet echt aan. We doen het stap voor stap haha!

Psstt… Het colbertje kwam al voorbij in mijn Spring wishlisht.

De foto’s hebben we genomen op het Vlonderpad in Breda, hier hebben we vorig jaar ook onze trouwfoto’s laten maken. Het blijft echt een heel mooi stukje. Geen lang pad maar zeker de moeite waard om eens overheen te lopen. Natuurlijk mocht Noa niet ontbreken in de foto’s, foto-modelletje!

Colbert – Only
T-shirt – Sting
Broek – Levis
Schoenen – All Stars 

Wat vinden jullie van deze outfit?

 

 

Signature
Volg:

2 Reacties

  1. 16 april 2018 / 08:59

    Leuke outfit! Casual look met toch een nette uitstraling door de blazer 🙂 I like it!

  2. 30 april 2018 / 14:30

    Wat een super leuke outfit! Het tshirtje is echt super leuk, ik hou echt van dat soort simpele witte tshirts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *