Outfit // Leopard dress

Ooo, dit moet ik echt met jullie delen! Ik had echt nooit verwacht dat ik dit ging dragen en er zo’n enorme fan van zou worden. Mij nieuwe leopard dress, een lange in combinatie met bikerboots. Ik wil echt niks anders meer dragen en met het lekkere weer wat eraan komt is deze jurk echt top.

Samen met Rosanne ging ik shooten op Maandag in Dordrecht. Eerst lekker ontbijten met HEEL VEEL eten en daarna in de leuke straatjes van Dordrecht foto’s maken. Dat allemaal met 14 graden en een ontzettend lekker zonnetje. De leopard dress is echt top voor deze tijd van het jaar. Lekker luchtig maar nog wel warm genoeg.

Ik liep hem tegen het lijf bij de Costes en na het passen was ik om. Niels vind me op Ma Flodder lijken met mijn biker boots eronder maar ik vind het juist gaaf. Het nette combineren met wat stoerders! Deze combi is echt favoriet en ga hem zeker nog heel vaak dragen.

Zag hem daarna in verschillende varianten ook bij andere winkels voorbij komen. Bij de Costes hebben ze ook andere hele leuke printen met bloemen etc. Langere jurken maar die wel mooi en flatteus vallen en zowel chique als casual gedraagt kunnen worden. Nel Veerkamp zou trots op mij zijn met dit heerlijke printje!

En even props naar Rosanne want die meid als fotograaf, dat werkt echt top! Wat vinden jullie van de leopard dress en de luipaard print ansich?


Volg:

3 Reacties

  1. Anneke
    22 februari 2019 / 07:55

    Staat je goed dat printje ,hele leuke jurk!

  2. 22 februari 2019 / 21:01

    Wat een heerlijke outfit zeg! Love de panterprint. en ook echt leuk gecombineerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *