Outfit // Enkellaarsjes met suede en python print

Outfit

Wie stemt er mee voor meer outfit artikelen in 2019? Ik vind ze namelijk wel heel leuk om te maken. Ik had het al enige tijd mijn zinnen gezet op deze enkellaarsjes alleen twijfelde ik iedere keer. Totdat ze in de sale waren en ze voor 50% waren afgeprijsd.

Suède enkellaarsjes met een python print hak, zeker schoenen die je niet snel voorbij ziet komen en daarom dus ook uniek. Ik twijfelde nog over de kleur en het suède want, hallo ik kan mijn zwarte schoenen niet eens mooi en netjes houden. Laat staan dat ik deze mooie suède licht bruine schoenen zonder vlekken kan houden.

Maar toen kwam de sale en waren ze voor de helft van de prijs van €119,95 naar €59,98. De keuze was vrij snel gemaakt en de volgende dag werden ze geleverd. Altijd heb ik maar 39 en nu waren ze te klein! Mocht je dus deze laarsjes willen bestel ze dan een maat groter. Ze hebben de laarsjes ook in leer en in andere kleuren, heel veel keuze!

Outfit foto’s heb ik gemaakt met mijn vriendinnetje Rosanne, wat vinden jullie ervan? We hadden het ontzettend koud maar hebben echt enorm gelachen en gaan binnenkort nog veel meer shooten. Check haar instagram voor haar outfits.

Een tijdje geleden maakte ik ook outfit foto’s met een luipaard print broek! Ik word echt heel blij van allerlei printjes verwerkt in outfits. Raar dat ik eerste de hype totaal niet mooi en leuk vond en nu eigenlijk alles in printjes wil hebben haha!


Volg:

3 Reacties

  1. 25 januari 2019 / 10:30

    Wat een leuke laarsjes! Ik ben dol op outfit posts 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *