Outfit // Combinatie van zwart met rood

Outfit zwart met rood

Vorige week kwam mijn eerste outfit artikel van 2019 online en ik vertelde jullie dat ik er meer wil posten. Om dan gelijk maar goed bezig te zijn vandaag een klassiekere look! Zelfs een outfit met mijn niet zo favoriete kleur rood.

Rood is gewoon niet helemaal mijn ding, de kleur heb ik jaren lang ontweken maar met deze trui geef ik de kleur rood weer een kans. Want deze rode trui van de H&M is eigenlijk wel een favoriet van mij geworden. Lekker oversized en heerlijk zacht!

Deze look poste ik al op Instagram en ik kreeg echt heel veel positieve reacties over mijn hoed. Deze hoef heb ik echt al een aantal jaar maar iedere keer weet ik hem niet zo goed te combineren. Maar de combinatie van mijn zwarte klassieke jas met de rode trui en deze hoed vind ik echt heel leuk geworden. Met dank aan mijn vriendinnetje Rosanne die hem bij elkaar raapte uit mijn kast.

Ik zal kijken of ik vergelijkbare items kan vinden van deze outfit want eigenlijk zijn het allemaal oudere items uit mijn kast alleen dan opnieuw gecombineerd. Zeker een aanrader om eens iemand anders in je kast te laten kijken en combinaties te laten maken. Zo heb je weer een hele nieuwe blik erop.

Broek / Levi’s
Hoed / Zara (vergelijkbaar)
Schoenen / Tango (vergelijkbaar)
Jas / Mango
Trui / H&M (vergelijkbaar)

Wat vinden jullie van deze outfit met zwart en rood? Of gaan jullie toch liever voor de wat meer casual look.


Volg:

2 Reacties

  1. 30 januari 2019 / 10:39

    Mooie look! Ik vind je laarsjes ook heel erg mooi.

  2. 30 januari 2019 / 18:57

    Heel mooi! Ik vind rood altijd een hele mooie krachtige kleur 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *