Outfit // Colourful Rebel maxi dress

Daar zijn we weer naar een week offline! We zijn de keuken aan het verbouwen en voor de verbouwing had ik al wat outfit foto’s gemaakt die ik nog graag met jullie wil delen. Deze jurk is echt mijn favoriet de laatste weken!

Begin April was het Glamourday en op die dag kun je altijd bij heel wat merken 25% korting krijgen. Ik had al een tijdje deze Colourful Rebel maxi dress of het oog en hoopte dat de jurk nog op voorraad was, en ja hoor dat was hij! De jurk is namelijk €75 en met 25% nog maar €56,25 wat toch zeker wel een fijne prijs is.

Ik heb in een ver verleden wel eens een trui besteld van Colourful Rebel en de kwaliteit was zo fijn daarvan dat ik vertrouwen had dat deze jurk ook top zou zijn. De kwaliteit is top en de pasmaat (ik heb M) is ook perfect.

Enige nadeel wat ik van deze jurk kan opnoemen is de hoge split… En dan denk je misschien dat ik juist toch mooi. Klopt, maar als er maar enigszins wind staat, sta je in je blote kont. Maar dat is opgelost door er gewoon een broekje onder te doen.

De Colourful Rebel maxi dress is te combineren met sandalen, biker boots en All stars, zo kun je toch afwisselen! Bij warme dagen stroop ik de mouwen op. Dus zeker voor de Lente en Zomer een hele fijne jurk.

Jurk // Colourful Rebel
Schoenen // All stars


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *