Outfit // All black Summer outfit

Het wordt eindelijk weer mooi weer deze week, dus tijd om weer de leuke rokjes en jurkjes te gaan dragen. Ditmaal een all black summer outfit met een hele fijne rok en mijn aandenken aan New York. Ik deel weer een hoop leuke foto’s met jullie!

Het word tijd dat die witte melkflessen van mij eens een kleurtje gaan krijgen. De afgelopen weken was het niet veel mooi weer maar de zon komt terug. Dat zegt Buienradar in ieder geval wel en daar ga ik dus ook vanuit! Over een aantal weekjes hebben wij ook heerlijk 1,5 week vakantie en ik hoop zo dat het zonnetje zich ook dan laat zien.

Deze rok is echt een groot favoriet, hij zit ontzettend lekker en is ideaal voor de Lente- en Zomer dagen. Je kunt de zwarte rok met witte stippen met van alles combineren.

De jaren ´50 stippen zijn ook een groot onderdeel van de modegeschiedenis. Jaren lang komen ze en gaan ze uit ons modebeeld. Anno 2019 is de trend weer helemaal terug van weggeweest en overal te spotten! Ook deze retro look dragen? Combineer een rok met dit patroon bijvoorbeeld met andere items uit dit modetijdperk zoals de cateye zonnebril en parelkettingen (hier voor meer inspiratie). Verder is hij natuurlijk ook leuk met een fel t-shirt erop! Ik heb hem vorig jaar al gekocht nadat ik hem bij mijn vriendinnetje Rosanne zag. Hij is op dit moment nog steeds verkrijgbaar.

Het Levi’s t-shirt heeft een speciale waarde voor mij. Gekocht in mijn favoriete stad op de hele wereld namelijk New York. Dit Levi’s shirt is ook alleen maar verkrijgbaar in New York zelf dus mocht je hem willen even een retourtje boeken haha. Maar wat ik wel zag is dat je tegenwoordig je eigen t-shirt kan ontwerpen bij Levi en dan kan je hem wel na maken! Helaas dit jaar geen New York maar het is zeker niet de laatste keer dus voor nu moet ik het doen met dit t-shirt. Ik

T-shirt // Levi (vergelijkbaar)
Rok // ComeGetFashion
Schoenen // Vans classics
Jasje // Loavies


Volg:

3 Reacties

  1. 18 juni 2019 / 15:47

    Een geweldige outfit voor een mooie zonnige dag als vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *