Outfit | Casual chic

Een goed voornemen is meer outfit foto’s in 2018! Om nu maar gelijk te beginnen heb ik een leuke outfit (vond ik zelf) die ik met jullie wil delen. Sportief gecombineerd met een mooie zwarte pantalon en luipaarden print. Kijk mee!

Voorheen kon ik nooit echt een pantalon vinden die ook mij leuk zou staan. Ook wist ik niet helemaal goed hoe ik het dan kan combineren. Bij een pantalon denk ik toch snel aan een mooi pak met daaronder hoge hakken. Bij de Costes liep ik laatst deze variant tegen het lijf en deze is precies zoals ik voor ogen had. Te combineren tot zowel sjiek als casual.

De top kwam ik per toeval tegen bij Invito, ik ging namelijk kijken voor schoenen en kwam buiten met deze top. Sinds kort hebben ze er namelijk ook hele leuke kleding te koop. De kleur geel had ik eigenlijk nog niet in mijn kast hangen en nadat ik hem had gepast was ik verliefd. Ik houd van zulke tops met een col eraan in deze tijd van het jaar. Het is geen hele dikke stof en je kunt er eventueel nog een vest of colbert op dragen. Ik ben echt heel blij met deze aankoop!

Ik heb twee verschillende mutsen/petten op gehad. Beide vind ik tof! Dit was eigenlijk de eerste keer dat ik mijn sailer cap op had. Met Kerst kreeg ik hem van mijn ouders en ik vind het zo’n leuke toevoeging. Ik twijfelde toen ik deze combinatie aantrok maar ik ben nu echt helemaal verkocht. Deze combi gaat hem vaker worden, dat weet ik zeker.

Pantalon – Costes
Top – Invito
Vans schoenen – Zalando
Sailor cap – Mostwantednl
Beanie pom pom – Asos
Jas – Mango
Sjaal – Pieces (vorig jaar)

Wat vinden jullie van deze outfit? Vinden jullie de trend met de sailor cap ook zo leuk?


Volg:

2 Reacties

  1. Kathleen
    10 januari 2018 / 07:44

    Mooi hoor! Je ziet er hartstikke leuk uit!

  2. 10 januari 2018 / 11:00

    Wat een super toffe outfit, staat je goed! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *