Outfit // Okergeel mijn favoriet!

Okergeel mijn favoriet

Wisten jullie dat okergeel echt mijn favoriete kleur is geworden? Alles wat ik tegen kom in deze kleur wil ik hebben. Accessoires in huis maar ook kleren. Dit jasje is dus sinds vorig jaar groot favoriet en kost helemaal niet veel, kijk mee!

Totaal een andere outfit als die van vorige week met de pied de poule broek maar ook zeker een outfit wat totaal Vera is. Comfi broek met een t-shirt en een faux leather jasje. De broek en het jasje heb ik vorig jaar eigenlijk al aangeschaft maar ik ben er zo aan toe om dit weer aan te trekken als het Lente is.

Het t-shirtje heb ik van een lieve collega gekregen, zij bestelde hem voor mij via Wish omdat ik hem zo leuk vind. Eigenlijk staat dit shirtje voor Vegan en ben ik dat totaal niet, oepsie! Maar ik vind hem echt leuk dus draag hem gewoon.

Als je mij in de Lente en Zomer tegen komt is de kans 90% dat ik All stars draag want dat zijn echt mijn favoriet. Ze lopen lekker en zijn gewoon met alles te combineren. Oh en ze zijn heel gemakkelijk uit te wassen waardoor ze weer binnen een hand omdraai wit zijn.

Broek // Vero Moda
T-shirt // Wish
Jasje // Only
Schoenen // All Stars


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *