Review // OGE exclusive krultang 25 mm

OGE exclusive krultang

Beachwaves of gekrulde haren met de krultang vind ik altijd zo’n mooi effect geven. Ik hoor van veel meiden dat dit bij hun meerdere dagen goed blijft zitten maar bij mij is het hooguit een paar uur voordat het allemaal weer verdwenen is. De Oge exclusive krultang 35 mm blijkt hiervoor de rolls royce onder de krultangen dus ik probeerde het uit!

Oge exclusive staat vooral bekend om hun hairtools. Naast deze tools verkopen ze ook extensions en hebben ze hun eigen salon in Almelo en Amsterdam.  Ze hebben veel verschillende tools zoals fohns, stijltangen, borstels en krultangen.

Op Social media volg ik hun al een tijdje en zag de mooiste krullen voorbij komen ook weet ik dat vriendinnetje Rachel er heel erg over te spreken is. Je hebt van OGE exclusive een hele mooie 5 in 1 krultang waarbij 5 verschillende opzet stukken te verwisselen zijn. Toch besloot ik alleen voor de 25 mm te gaan, een stuk goedkoper en de perfecte krul.

De krultang komt in een mooie witte luxe doos binnen. In de doos zit enkel alleen de krultang, geen accessoires. Minpunt daarvan vind ik dat er geen warmte handschoen bij zit. Voor een bedrag van €79,95 mag dit er toch wel bij zitten. Ik heb namelijk de eerste keer namelijk flink mijn vinger verbrand. Maar buiten dat, wie wil er nu niet zo’n mooie goude krultang! De combinatie goud met wit is echt zo prettyyy!!

De krultang is voor de rest heel simpel en makkelijk, er zit namelijk alleen een aan- en uitknop op. Geen temperatuur in te stellen of extra knopjes. Voor mij ook totaal niet nodig want ik gebruik toch altijd maar een enkele stand op krultangen. De krultang heeft geen clip waarmee je je haar gedurende het verwarmen mee kan vast grijpen. Ik vind dit echt ideaal want hierdoor krult mijn haar gewoon mooi zonder dat en een knik in komt.

De losse krultang is te verkrijgen in 25 mm en 32 mm. Zelf vond ik de keuze lastig maar ben uiteindelijk voor de 25 mm gegaan. Mijn remington krultang was namelijk 32 mm en die krullen blijven meestal maar een paar uur zitten. Uiteindelijk een goede keuze want ondanks dat de krullen goed blijven zitten zakken ze na een dag wat meer uit tot mooie grove krullen. Ik denk dat als ik de 32 mm had gekozen mijn krullen weer wat sneller verdwenen zouden zijn.

Links mijn krullen zonder uit te kammen of mijn handen er door heen te halen. Ik laat het eerst altijd zo even afkoelen zodat de krul er langer in blijft. Daarna ga ik er met mijn handen doorheen en krijg je net als de middelste en rechtse foto wat subtieler en vlotter effect. Dit effect vind ik het mooist!

Ik heb zoveel leuke reacties gehad op mijn krullen! De tweede dag zat het er zelfs nog ontzettend mooi in. Dat is echt een unicum voor mijn haar kan ik je zeggen.

Ondanks dat ik dus moet oppassen met mijn vingers (voortaan een handschoen aan van een andere krultang) vind ik deze OGE exclusive krultang echt top. Ik ben blij met de keuze voor een 25 mm. Je kunt hem online bestellen bij OGE exclusive krultang voor €79,95.


Volg:

4 Reacties

 1. Rosanne
  22 oktober 2018 / 08:52

  Woooooooow zo mooi je krullen!!

 2. Kathleen
  22 oktober 2018 / 12:23

  Heel mooi Vera !

 3. 24 oktober 2018 / 17:11

  Wauw hij ziet er echt zo super mooi en chique uit! Je krullen zijn ook echt prachtig geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *