NYX Jumbo Eye Pencil Milk

IMG_6215

Ik kan echt urenlang op Pinterest rond gluren naar mooie ooglooks. De kleuren die ze gebruiken en combineren zijn vaak zo mooi. Maar hoe krijgen ze toch altijd de kleuren zo intens. Vaak gebruiken ze een lichte basis zodat de kleuren mooi opgelicht worden. Zo zag ik ook dat er vaak het NYX Jumbo Eye pencil in de kleur Milk word gebruikt. Deze pencil is ook nog eens best budget. Leuk om eens te proberen dus.

IMG_6218

IMG_6227Het uiterlijk van de Pencil is simpel. Gewoon een standaard wit potlood met een plastic omhulsel. Het potlood kan geslepen worden dit moet alleen wel met een special puntenslijper vanwege het plastic. Omdat het een Jumbo pencil is vind ik hem ook fijn in de hand liggen. Niks op aan te merken tot zo ver maar ook nog niets bijzonders.

IMG_6231

Ik was heel benieuwd naar de swatches. Je kunt de Jumbo pencil namelijk voor meerdere doeleinden gebruiken. Je kunt de kleuren intenser maken maar je kunt hem ook op je waterlijn aanbrengen voor een frissere look. Dit doe ik vaak bij een wat heftigere look. Het potlood geeft in ieder geval genoeg kleur af, met één streep heb je al een duidelijke gepigmenteerde lijn. Als je hem voor je ooglid wil gebruiken zou ik gewoon een streep zetten en deze uit smeren met je vinger zodat het wat minder intens is.

IMG_6235

Zou het dan echt de kleuren oplichten en intenser maken? Ik probeerde het uit met verschillende tinten. Links zie je zonder NYX Jumbo pencil en rechts de swatches met. Zeker is er dus een verschil te zien. Ik heb maar één kleine streep aangesmeerd en uitgesmeerd. Ik ben dus enthousiast!

Ik heb hem meerdere malen geprobeerd en vind hem vooral fijn met shimmery kleuren omdat die nog meer knallen. Ook op mijn waterlijn vind ik hem mooi als ik een heel vermoeiend nachtje heb gehad. Mijn ooglooks zijn nog niet zo professioneel net als op Pinterest maar beetje bij beetje komen we er bij in de buurt.

Het is ook nog eens fijn dat het NYX Jumbo pencil in Milk lekker budget is je betaald namelijk €5,49 voor 5 gram. Je doet hier echt heel lang mee! Hij is onder andere te verkrijgen online via de webshop van Douglas.

Wat vinden jullie van deze pencil? Gebruiken jullie hem zelf ook?


Volg:

5 Reacties

 1. 19 januari 2015 / 09:48

  Je ziet het verschil echt heel goed. Heb ook al ontzettend veel positieve verhalen gelezen over dit product! Deze komt zeker weten op mijn wishlist!

 2. 20 januari 2015 / 10:50

  Ik heb deze zelf ook al een aantal jaar, ben er erg tevreden over! Handig dat dit ook gewoon via Douglas te krijgen is nu, toen ik ‘m kocht (zo’n 4 jaar terug?) was dat een stuk lastiger!

  • Vera
   Auteur
   20 januari 2015 / 20:14

   Ideaal inderdaad dat het gewoon te bestellen is bij Douglas!

 3. 22 januari 2015 / 13:15

  ooh die heb ik ook nog ergens liggen.. toch maar weer eens gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *