NYX Collection Noir Liquid black liner

NYX_collectionnoir_blackliner

Laatste tijd heb ik vooral een aantal high-end make-up producten getest en veel van deze producten gebruik ik nu dagelijks. Toch vind ik het ook ontzettend leuk om budget toppers te ontdekken en deze te gebruiken. Een merk als Catrice en Essence spreken mij de laatste tijd niet meer zo heel erg aan maar een merk zoals NYX wel. Ik besloot hier wat van te bestellen en het te testen.

NYX_collectionnoir_blackliner_5r

Deze eyeliner van NYX zag ik voor het eerst bij Nikkitutorials in haar video’s voorbij komen. Ze gebruikt deze eyeliner toen in combinatie met de mijn favorieten Kat von D tattoo liner en vond de zwarte intensiteit van deze eyeliner er op video echt super uit zien.

NYX_collectionnoir_blackliner_6

Het is een zwarte vloeibare eyeliner uit de Noir collection. De Noir collection bestaat uit 8 verschillende eyeliners voor een dramatische look zoals NYX dit zegt. Ze hebben allemaal verschillende finish en zo kun je gemakkelijk kiezen wat voor jou het beste werkt. Ik ben natuurlijk enorme fan van liquid eyeliners dus koos deze NYX collection Noir Liquid black liner.

NYX_collectionnoir_blackliner_9

De verpakking is gemakkelijk want de liner zal niet zomaar uitdrogen. Door middel van de draaidop kom je bij de eyeliner. De dosering is ook prima van de eyeliner, je morst niet snel en je kan er mooie dunne lijnen mee maken.

NYX_collectionnoir_blackliner_3

Het puntje van de eyeliner is echt ontzettend dun waardoor je een winged eyeliner heel nauwkeurig kunt aanbrengen. Ook is de eyeliner inderdaad zoals NYX uitlegt intens zwart. Het enige waar ik aan moet wennen is dat het een vrij flexibele punt is waardoor je wel voorzichtig zult moeten werken.

NYX_collectionnoir_blackliner_10

Maar dan de grootste test, vlekt de eyeliner na een gehele dag dragen. Nee, dat doet hij niet! Yay!! Wel is de Kat von D eyeliner iets meer waterproof en blijft de eyeliner iets langer zitten.

NYX_collectionnoir_blackliner_4

Ik ben dus positief over dit budget product. Voor mij een budget topper die ik zeker vaker ga gebruiken. NYX is een stuk gemakkelijker te verkrijgen in Nederland dan de Kat von D liner, je kunt hem namelijk gewoon bestellen bij Douglas voor €11,95.

Signature
Volg:

4 Reacties

 1. 18 maart 2016 / 07:36

  Ziet er goed uit! De liquid liner van Catrice is ook echt een aanrader. Daar heb ik er al zoveel van versleten 🙂

 2. 18 maart 2016 / 10:10

  Oh deze ziet er echt heel netjes uit! Misschien ga ik ‘m ook wel proberen.

 3. 18 maart 2016 / 10:59

  Hij ziet er best goed uit hoor! Ik vind het wel jammer dat NYX in Nederland zoveel duurder is dan in Amerika.

 4. 26 maart 2016 / 10:41

  Oh die klinkt goed zeg! Ik kan alleen echt niet overweg met zulke dunne kwastjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *