NYX Buttergloss // Apple Strudel

NYX_Buttergloss_Applestrudle_Header

In de laatste paar jaren ben ik echt een liefhebber geworden van lipsticks, ze blijven ontzettend lang zitten en de pigmentatie is intens. Lipgloss daarentegen gebruik ik bijna nooit meer. Het plakt vaak en is binnen no time weer van je lippen af. Door de Amerikaanse beautyguru’s werd ik toch nieuwsgierig naar de Buttergloss van NYX want de Amerikanen zijn er echt dol op. Vandaag review ik de NYX Buttergloss Apple strudel.

NYX_Buttergloss_Applestrudle4

NYX Buttergloss schijnt niet zomaar een lipgloss te zijn. Blijkbaar is de pigmentatie top en plakt deze lipgloss stukken minder. Dit zou natuurlijk ideaal zijn! In Amerika zijn er maar liefst 22 kleuren, in Nederland zijn er helaas maar 12 van te koop. Maar niet getreurd want het zijn 12 uiteenlopende kleuren. Zelf kreeg ik dit mooie kleurtje voor kerst. Prachtige nude kleur die gemakkelijk op een doordeweekse dag te dragen is.

NYX_Buttergloss_Applestrudle3

De verpakking vind ik simpel en schattig. Het is een vrij kleine verpakking en de gloss bevat 6,5 gram product. Aan de buitenzijde is gemakkelijk te zien om welke kleur het gaat, wat natuurlijk handig is als je meerdere kleuren in bezit hebt. De applicator is een spons applicator, niet heel speciaal maar wel de fijnste manier om je lipgloss aan te brengen vind ik.

NYX_Buttergloss_Applestrudle2

Apple Strudel is zeker een kleur voor dagelijkse gebruik want de kleur is mooi licht en niet te opvallend. Apple Strudle kan ik het beste omschrijven als een zachte peachy/roze kleur. Ik had hem zelf iets meer richting de peachy verwacht maar dat maakt hem zeker niet minder mooi. Deze kleur zal vrijwel bij iedereen mooi staan.

NYX_Buttergloss_Applestrudle

Helaas plakt de lipgloss wel en je voelt hem zeker beter zitten als een lipstick. Jammer maar dat blijf je toch houden met een lipgloss. Deze lipgloss blijft wel langer zitten maar naar een maaltijd moet je hem zeker even bijwerken.

Ik ben dus nog steeds een grotere fan van lipstick dan van lipgloss. Toch vind ik deze lipgloss wel een stuk fijner als alle andere die ik tot nu toe heb geprobeerd (op de liquid lipsticks na dan). De kleur blijft verrassend goed zitten en werk je gemakkelijk even bij. Ik ga hem zeker nog vaak gebruiken naar het werk want daar is dit kleurtje perfect voor.

NYX_Buttergloss_Applestrudle1NYX is alleen nog maar verkrijgbaar via Douglas en de butter gloss kost €6,95. Ik ben wel nog benieuwd naar de pigmentatie van de donkere kleuren en de intense butter gloss.


Volg:

7 Reacties

 1. 22 januari 2016 / 12:13

  Jammer dat hij plakt, het is wel een mooi kleurtje!

  • Vera
   Auteur
   22 januari 2016 / 20:46

   Inderdaad! De kleur is inderdaad wel mooi.

 2. 22 januari 2016 / 15:03

  wauw een prachtige subtiele kleur da wel maar een plakkerig gevoel is minder ja! goed weekend X

 3. 22 januari 2016 / 15:17

  Ik vind de NYX butterglosses wel echt fijn. Ze zijn inderdaad wel een beetje plakkerig. Het kleurtje is trouwens ook echt heel erg mooi!

 4. 24 januari 2016 / 21:44

  Wat een heerlijk kleurtje! Jammer dat hij wat plakt alleen, maar ach.. de kleur en de leuke prijs maken dat weer helemaal goed, vind ik! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *