New York // Wat we dit jaar zeker niet willen missen!

Het aftellen is voor ons echt begonnen! De derde keer dat we weer in deze mooie grote stad mogen zijn. Vorig jaar totaal zonder planning maar dit jaar doen we het anders en hebben we heel wat leuke dingen gepland. Vandaag deel ik met jullie wat wij dit jaar zeker niet willen missen.

Vorig jaar is helaas Niels na een paar dagen New York erg ziek geworden, door voedselvergiftiging

Wedstrijd New York Yankees 

Toen we samen voor het eerst naar New York gingen zijn we naar een Yankees wedstrijd geweest. Super leuk om een te zien alleen niets wetende dat dit een wedstrijd zou zijn die niet heel boeiend was. Het is namelijk zo dat ze tegen ieder team drie wedstrijden spelen, degene die het twee van die drie wint mag door. Nu hadden wij kaarten voor de laatste wedstrijd van drie en helaas hadden de Yankees al twee keer verloren. Heel veel mensen kwamen dus niet opdagen en eigenlijk was de spanning er wel vanaf. We hebben dit jaar besloten om voor de tweede wedstrijd te gaan in de hoop dat we wat meer spektakel mee mogen maken. De hele entourage was wel echt heel leuk namelijk! Hopelijk hebben we ook iets beter weer want de vorige keer moesten we de wedstrijd doorbrengen in een poncho.

Broadway show

Dit staat al langer op mijn lijstje alleen houd mijn wederhelft niet helemaal van musicals.Toch hebben we een kompromie gesloten en gaan we dit jaar wel naar een Broadway show. Blijkbaar is dit toch totaal anders als een musical in Nederland. Naar welke we gaan weten we nog niet en beslissen we waarschijnlijk pas last minute.

Fietstocht door Brooklynn 

De eerste keer dat we in New York waren hadden we een Airbnb in Brooklynn. We hadden een aantal restaurantjes en plekken die we daar echt heel leuk vonden. Vorig jaar zijn we niet 1 keer in Brooklynn geweest helaas. Wat ik heb gehoord is dat fietstochten daar leuk zijn om te doen dus ik denk dat we dit jaar een fiets gaan huren en op pad gaan. Kunnen we mooi gelijk de Dumbo mee pakken en de Skyline eens goed bekijken.

Public Library 

Twee jaar lang zijn ze al bezig met renovatie van de bibliotheek waardoor we nog geen enkele keer de mooie boeken kamers hebben kunnen zien. Daar komt verandering in want we zagen dat het eindelijk open is en dat je de mooie zalen kan bezichtigen!

Central park (volledig)

We hebben tot nu toe nog maar een klein stukje van Central Park gezien, twee keer het onderste gedeelte (als je het vanuit google maps bekijkt). We willen deze keer wat meer van Central Park gaan zien en hopelijk is het ook mooi weer want dat maakt het natuurlijk wel extra leuk. Ons hotel zit heel dicht bij Central Park dus we kunnen er deze keer gemakkelijk heen.

Hotspots

Voorgaande jaren hebben we een aantal leuke plekken ontdekt om te eten en te drinken. Onze favorieten tentjes mogen ook deze keer niet ontbreken maar we hebben ook een hele hoop nieuwe hotspots gevonden. Je hebt echt zoveel leuke hotspots in New York dat eigenlijk de gehele dag uit eten en drinken bestaat. Ach, daar is het vakantie voor toch!

 

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *