New York // Dag 8

De laatste alweer! Dit was onze laatste volle dag en het was 30 graden. Tijd om eens naar Brooklynn te gaan en daar wat meer te gaan bekijken. We gingen naar de Botanic Garden, liepen over de Brooklyn Bridge en gingen langs bij de instawaardige Dumbo.

Deze laatste post met foto’s is geen hele lange maar wel een hele leuke vind ik zelf! We hebben veel plekken op die dag gezien waar we nog niet eerder geweest waren.

Eerst weer ontbijten bij Le Pain Quitidion, ik mis echt deze ontbijtjes. Voor Niels standaard een warme chocomelk, ook al werd het 30 graden. Voor mij een lekkere ijskoffie!

Daarna richting Brooklyn voor de Botanic Garden. We hadden dit nog niet eerder gegaan maar het was zeker de moeite waard.

Even een totaal ander zicht als midden in New York, zoveel groen! We waren eigenlijk net iets te laat want deze laan magnolia’s hadden net hun bloesem laten vallen.

Volgens mij is deze strook dan echt heel mooi als de bloesem er nog aan zit. Toch even ruiken aan de blauwe regen, ruikt een beetje naar thuis want wij hebben hem zelf in de tuin.

Door naar de Dumbo! Dit plekje is zo ontzettend druk, je zou het niet zeggen maar er wilde zoveel mensen foto’s maken. Dat allemaal voor het perfecte insta plaatje.

Een stukje doorlopen en je kwam bij echt een heel leuk park met dit als uitzicht! De Brooklyn bridge en de skyline, hier hebben we wel even gezeten want dit was zo mooi.

Daarna wandelen over de Brooklyn Bridge. Gelukkig viel de drukte bij ons nog redelijk mee, tip van mij is om op een doordeweekse dag te gaan en vooral niet in het weekend.

Uiteindelijk lekker bij een Amerikaans restaurant gegeten om de hoek. Er werd namelijk storm verwacht, gelukkig rond ons hotel alleen veel regen. We hoorde dat er zelfs 2 doden waren gevallen en dat de hagelstenen ontzettend groot waren. Het leverde daarna nog wel mooie plaatjes op.

Dat was het dan! De foto’s van New York. Ik vraag mezelf iedere keer weer af wanneer we er weer zouden zijn… Het is en blijft onze favorieten stad en dit was zeker niet de laatste keer.


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *