New in: iPhone 7

Mijn telefoon heb ik echt altijd bij me en met altijd bedoel ik dan ook echt altijd! Ik vind het gewoon een heerlijke gadget om altijd van alles up to date te zijn. Ik liet laats voor de tweede keer mijn iPhone 6s vallen en besloot dat ik de iPhone 7 voor mezelf cadeau mocht doen.

Eigenlijk was mijn oude iPhone 6s nog helemaal niet heel oud maar ik hou gewoon van nieuwe gadgets en vond dat het wel tijd werd voor de iPhone 7. Mijn batterij van de iPhone 6s was ook echt een drama want ik moest zo’n 4x per dag opladen ook al deed ik er vrij weinig mee. Natuurlijk had ik dit makkelijk kunnen vervangen maar ik was gewoon toe aan een nieuwe. Heel veel mensen zullen denken wat een geld verspilling maar ik ben er ontzettend blij mee!

De verschillen tussen de iPhone 7 en iPhone 6s zijn niet gelijk aan de buitenzijde te zien. Wat je wel merkt is dat de iPhone 7 een stukje lichter is. Ik heb ook mijn nieuwe iPhone 7 gekocht in het rosé goud wat ik echt nog steeds de mooiste kleur vind. Ik ben ditmaal wel voor een hoesje gegaan die echt beschermd. Het hoesje zou namelijk bescherming geven tot 1,5 meter hoogte. Mijn iPhone 6s had altijd leuke Ebay hoesjes maar ik durf het nu echt niet meer aan.

Fotokwaliteit

Wat zeker een verbeterpunt is bij de iPhone 7 is de foto kwaliteit. Want de scherpte en kwaliteit is echt heel erg goed. Bij de iPhone 6s was de selfie camera niet echt heel goed maar bij de iPhone 7 is selfies maken zelfs leuk geworden. Geen wazigen en onduidelijke foto’s meer!

Geheugen

Mijn iPhone 6s had 64gb en eigenlijk was dit prima en voldoende. Helaas hebben ze bij de iPhone 7 geen 64 gb en ben ik daarom ook maar gelijk voor de 128gb gegaan. Zo heb ik zeker te weten genoeg en hoef ik nooit met ruimte te kort te zitten.

Batterijduur

Wat een verademing om niet continu je telefoon te hoeven opladen. Ik hoop echt dat deze telefoon het een stuk langer vol gaat houden met de batterij. Eenmalig opladen per dag vind ik eigenlijk meer dan genoeg.

Scherm kwaliteit en home-knop

Wat me ook gelijk op viel is dat het scherm een stuk scherper is. Alles is gewoon net wat strakker en mooier. Wat nog wel de grootste gewenning is, is dat de home-knop geen echte knop meer is. Poging tot indrukken heb ik dus continu maar die is een kwestie van wennen. Het voordeel ermee is dat er ook geen vuil tussen kan komen.

Ik ben dus echt heel erg blij met mijn nieuwe telefoon. Ik hoop dat ik deze wat langer in bezit ga hebben en dat de batterij lang mee gaat. Mijn telefoon en ik zijn nu dus helemaal onafscheidelijk.

 


Volg:

3 Reacties

  1. 10 maart 2017 / 08:08

    Wat heerlijk een nieuwe telefoon! Hopelijk heb je met deze telefoon wat meer geluk.

  2. 10 maart 2017 / 08:30

    Wow haha, super toevallig. Voor mij staat precies een zelfde artikel op de planning. Ik ben zelf ook heel erg blij met mijn iPhone 7, zo mooi is die!

  3. 12 maart 2017 / 22:50

    Hij is zo ontzettend mooi! Ik ga er over een tijdje ook eentje aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *