New in // Ray-ban bril

Het was tijd voor een nieuw accessoire! En wel te verstaan een nieuwe bril. Ik wilde eens totaal wat anders en anders is het zeker want het is zeker niet te vergelijken met de vorige. Kijk mee!

Mijn vorige brillen van Burberry en Ralph Lauren heb ik ook aan jullie laten zien dus deze nieuwe van Ray-ban kon natuurlijk niet achter blijven. Om de 2/3 jaar vind ik het wel weer tijd voor een nieuwe bril. Ik draag denk ik 75% van de tijd een bril en in het weekend zo nu en dan lenzen.

Net zoals schoenen en jassen is het dan wel eens tijd om gewoon eens te wisselen naar iets anders. Ik ga altijd naar Eye wish dus ook deze keer. Eigenlijk wist ik absoluut niet wat ik wilde en staat niet echt alles bij mij. Dit was één van de brillen die ik als eerste pakten en gelijk zei nee dit is niks. Maar puur omdat het totaal wat anders was en ik er even aan moest wennen. Want even later pakte ik onbewust weer dezelfde bril. Na een aantal keer heen en weer lopen werd ik steeds enthousiaster – eigenlijk is die wel heel erg leuk!

Een smal montuur – maar wel rosé goud!! – met wat meer ronde glazen. Ook heel fijn aan deze bril is dat het brilletje bijna niks weegt en je hem niet tot nauwelijks voelt zitten.

Ik dacht echt dat ik heel erg achteruit was gegaan in twee jaar tijd maar dat viel allemaal reuze mee. Mijn rechter oog is gelijk gebleven en links is ietsjes achteruit gegaan maar niet verbazingwekkend slecht.

Na een dag was ik eigenlijk al wel gewent maar ik kijk ook niet de hele dag in de spiegel! Ik ben in ieder geval wel iedere keer blij als ik mijn bril zie. Soms is twee keer nadenken dus toch beter als direct een keuze maken. De bril is ook in goud en zilver te verkrijgen bij Eyewish, ik ging voor mijn favoriet rosé goud. Deze Ray-ban bril los kost €169.


Volg:

10 Reacties

 1. Kathleen
  1 maart 2019 / 08:17

  Mooi hoor! Staat je goed!

 2. 1 maart 2019 / 14:21

  Wat een toffe bril zeg. Hij staat je echt enorm goed.

 3. 2 maart 2019 / 13:15

  Die is wel heel mooi! Ik moet eigenlijk ook nog steeds een nieuwe bril, die ik nu heb is heel erg beschadigd ook.

  • Vera
   Auteur
   11 maart 2019 / 15:55

   Mooie reden om een nieuwe aan te schaffen! Maar jij hebt hem niet altijd op toch?

 4. 11 maart 2019 / 09:40

  Oh wauw! hij is echt heel erg vet en hij staat je goed

 5. 17 maart 2019 / 14:44

  Heel mooie bril! Staat je ook goed 🙂 Ik heb ook een Ray-Banbril waar ik erg blij mee ben. Grappig om te lezen dat jij juist dacht dat je in twee jaar tijd met je ogen veel achteruit was gegaan. Mijn eerste bril kreeg ik in 2013 en in 2017 vond ik het wel weer leuk om een nieuwe te nemen, zonder dat ik dacht dat mijn zicht slechter was geworden. Nou, dat was wel zo. Niet veel, maar toch een beetje.

  Liefs,
  Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *