New in // Lush Goodies #4

Vorige week liet ik jullie mijn nieuwe lush goodies zien die ik in Antwerpen gekocht had. Een paar dagen later waren we ook in Gent en daar was weer een Lush winkel. Met nog een aantal spulletjes op mijn lijstje besloot ik maar gelijk alles te halen en voor jullie alles weer op een rijtje te zetten in Lush goodies #4.

Zo kom je zelden in een Lush en zo sta je er 2 keer per week. Soms baal ik er enorm van dat we geen Lush dichtbij hebben, het is een enorm fijne winkel voor cadeautjes en natuurlijk ook om jezelf te trakteren. Ik had nog een aantal verzorgingsproducten op mijn verlanglijstje staan en besloot ook maar gelijk twee nieuwe bruisballen mee te nemen.

Allereerst wat gezichtsverzorging, eigenlijk heb ik nog nooit iets van Lush daarvoor uitgeprobeerd op een maskertje na. Tijd om daar verandering in te brengen en twee bekende producten van hun aan te schaffen.

Ultrabland 

Jarenlang gebruik ik al Miccelair water om mijn make-up te verwijderen maar soms merk ik dat er toch nog wat make-up achterblijft op mijn gezicht. Sinds ik zwanger ben wilde ik eigenlijk ook wat meer een voedende reiniging hebben. Deze ultrabland heeft dat door de bestanddelen als amandelolie, rozenwater en bijenwas. Je haalt een beetje van het product eruit wrijft het over je gezicht en haalt het met een vochtig wattenschijfje eraf. Je huid voelt enorm zacht erna!

Breath of fresh air

Na het reinigen met ultrabland gebruik ik deze toner. Vooral heel erg verfrissend en verwijderd nog net dat kleine beetje make-up wat er op je gezicht zit. Voelt ook fijn aan op de huid! Ik spray het op een wattenschijfje en haal het dan over mijn gezicht heen. Je kunt de spray ook gewoon direct op je huid gebruiken.

Daarnaast kocht ik nog twee bruisballen omdat ik gewoon echt dol ben op badderen deze tijd van het jaar. Ze zien er misschien niet spectaculair uit, ze ruiken echt zalig!

Butterball

Deze bath bomb is vooral een verzorgend product voor in bad, wat voor mijn psoriasis huid soms echt heel fijn is. Er zitten stukjes cacaoboter in verwerkt die je huid heerlijk zacht achterlaten. Ook zit er Ylang Ylang in wat enorm rustgevend werkt, dus helemaal zen na een badsessie!

Dragon’s Egg

Deze bath bomb ziet er enorm saai en gewoontjes uit aan de buitenkant maar zodra je hem in bad gooit komen er allerlei kleuren om de hoek kijken. Mijn favoriete geur Bergamot zit in deze bruisbal dus laten liggen kon ik hem niet. Voor een knaleffect zit er ook nog eens knettersnoep in verwerkt.

Toen ik op de site van Lush keek zag ik dat de nieuwe Kerstcollectie van 2019 ook al online staat. Over 13 weken is het al Kerst namelijk, whhaaaa!!! En natuurlijk zag ik weer enorm veel leuke dingen en is mijn verlanglijstje weer aangevuld. Eerst maar eens deze lading met bruisballen opmaken.


Volg:

4 Reacties

  1. 2 oktober 2019 / 15:03

    Allemaal lekkere items! Breath of fresh air heb ik altijd in huis, dragons egg ook! 🙂

  2. 3 oktober 2019 / 12:44

    Ik ga weer naar de Lush toe heb ik alweer besloten haha!

  3. 16 oktober 2019 / 11:19

    Wat een fijne producten heb je gekocht! Ik ben echt doooool op Lush!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *