New in // Lush goodies #2

De Lush goodies die ik de vorige keer aangeschat had waren op, tijd voor nieuwe goodies! Op het juiste moment was daar ook nog eens de sale! Heel veel was al weg maar kon nog goed mijn slag slaan. Ik deel vandaag mijn nieuwe Lush goodies.

Deze tijd van het jaar is het toch altijd nog een stuk fijner om in bad te gaan. Een uurtje ontspannen met een paar Youtube filmpjes of een boek. Ik gebruik altijd tijdens het badderen een fijn Lush product omdat mijn huid (psoriasis) hier goed op reageert. Mijn laatste product besloot ik te gebruiken en toen ik op de Lush site keek zag ik dat het sale was, tijd om in te slaan!

Helaas was al heel veel weg, er zaten enorm leuke sets bij die afgeprijsd waren maar alles was al weg. Ik besloot voor de overgebleven badproducten te gaan die ik nog nooit heb geprobeerd. Deel van de producten zijn nu nog in de sale, dus sla je slag.

Snow Fiary

Alsof je in een zoet kauwgomballenbad ligt, met de geur van suikerspin. De glibberige, verzorgende jelly maakt je huid zo zacht als een sprookje. Laat het bad volstromen, neem deze jelly bomb mee en wacht totdat er roze wolken om je heen verschijnen. Als je nog niet in feeën geloofde, doe je dat na dit roze bad wel – dit is de droom van elke zoetekauw!

Dit is een Jelly bomb en dat is mijn favorieten product aangezien het ook nog eens verzorgend is voor je huid. Deze Snow Fairy is echt enorm zoet, je ruikt hem al van verre. Een roze bad is toch geweldig! Je krijgt nu 50%, de bomb kost dan €3,48.

Snowman Bomb bomb

Walking in a winter wonderland? Erin badderen is nog veel leuker! En zoals dat hoort bij de perfecte sneeuwpop, bestaat ook deze witte vriend uit twee ballen. Wil je geen sneeuwstorm in je bad creëren, gebruik dan slechts een van de twee bath bombs. Ga je voor kop of buik? Welke je ook kiest, ze zijn beide met de hand gerold en ruiken even fris dankzij groene munt. Deze sneeuwpop staat te popelen om jouw badwater te vullen met eindeloze pepermunt-pret!

Deze Bath bomb zat in twee delen verpakt en ik dacht eerst dat het twee producten waren. Je kunt ze los gebruiken maar ook samen als je echt een explosie aan sop wil. Ik gebruik ze los! Deze bath bomb gebruik ik alleen wel wanneer mijn huid wat rustiger is want er zit muntolie in. Dit kan er voor zorgen dat wondjes wat prikken.

Cheery Christmas

De kans op een witte kerst is nogal klein, dus wanneer je weer zuchtend naar het grijze, Nederlandse ‘winter’weer staart, kun je maar beter een zomers tintje gebruiken met deze bath bomb.

Geen ronde bath bomb deze keer maar een hexonachtig patroon. Ook dit product van Lush ruikt enorm zoet. Deze bath bomb belooft bijzondere patronen in je bad en ruikt naar onder andere citroenolie en zwarte bessen. Heel benieuwd naar!

Holey Night

Oh holey night, wat schittert daar in jouw badkuip? Kalmerende roos absolue en ontspannende sandelhout nemen je mee op een relaxte ruimtereis.

Ook dit is een bath bomb en deze bruisbal is het zowel zoet als kruidig als het gaat om de geur. Ik ben vooral benieuwd bij deze wat er aan de binnenkant gaat zitten! Deze bruisbal is alleen helaas niet meer te koop zag ik.

 

 


Volg:

1 Reactie

  1. 23 januari 2019 / 19:47

    Snowman Bomb bomb zou ik zelf ook los gebruiken, puur omdat ik niet 10 euro in bad wil smijten Ik kan verklappen dat Cheery Christmas héérlijk is! Jammer dat er al veel uitverkocht was, je moet echt altijd supersnel erbij zijn bij Lush.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *