New in // iPhone XS

JAAA!! Eindelijk is het zover, ik heb een nieuwe iPhone XS. Deze nieuwe gadget stond enorm hoog op mijn wishlist. Ik besloot hem mezelf cadeau te doen! Ik vertel waarom en wat eigenlijk nou precies de verschillen zijn met mijn vorige telefoon.

Voordat we erover beginnen een disclaimer! Ik heb deze iPhone helemaal zelf betaald en sommige mensen vinden het enorm veel geld maar ik heb het er graag voor over. Ik ben echt gek op nieuwe gadgets en ja die kosten nu eenmaal echt een vermogen.

Toen Apple met de nieuwe release van de iPhone’s uitkwam was ik al zo ontzettend enthousiast, de iPhone XS stond gelijk op mijn verlanglijstje. Maar ze worden iedere keer steeds weer duurder en duurder, het grootste nadeel van Apple vind ik zelf. Het wordt bijna onmogelijk om als consument een los toestel aan te schaffen.

Ik was in het bezit van een iPhone 7 die nog geen 2 jaar oud was. Een fijn toestel maar de verschillen met de iPhone XS zijn best groot en voor mijn idee met veel toegevoegde waarde. Ik zag op instagram en twitter de mooiste foto’s voorbij komen gemaakt met de nieuwe iPhone. Vooral de portret functies waren zo mooi! Na wat meer verdiepen kon ik het toestel niet uit mijn hoofd krijgen. Ik besloot mijn oude iPhone 7 te verkopen en mezelf een splinternieuwe iPhone XS cadeau te doen.

Maar wat is er nu allemaal zo veel fijner dan Vera?

Fotokwaliteit

Reden nummer 1, de fotokwaliteit is zo ontzettend goed. Ik ga niet met termen gooien maar echt als je het verschil tussen de foto’s ziet tussen mijn oude en nieuwe iPhone dan zie je zoveel verschil. De portret functie is misschien wel mijn favoriet, zo mooi om diepte effect creëren door de achtergrond mooi blur te hebben.

Volledig scherm

Nog een groot reden, het scherm is volledig over de lengte van de iPhone XS. Geen home button meer en alles wordt nuttig besteed. Ik moest even wennen dat ik geen home button had maar ik vind het echt veel fijner. De kleuren zijn ook een stuk mooier en het volledige retina scherm vind ik echt een aanwinst.

Batterijduur

De batterij in de nieuwe iPhones zijn gelukkig weer een stuk verbeterd. Top want als je er net zoveel op zit als dat ik doe is dat een fijne bijkomstigheid. Ik laat hem nu in de nacht op en kan er dan gewoon langer dan een dag zeker mee doen.

Nieuwe gouden kleur

Normaal ben ik niet zo’n goud persoon maar deze kleur goud is toch wel echt heel mooi. Moeilijk te omschrijven maar het is een licht goude kleur met rosé gouden weerkaatsing. Echt een hele mooie en unieke kleur.

Waarom ik dan niet voor de iPhone XS Max ben gegaan? Ik vind dat formaat toch wel echt heel groot. Ik kan hem niet fijn meer vasthouden en het formaat wordt bijna richting een kleine iPad. Ik vind het formaat van de normale al groot genoeg. Het enige waar ik wel mee achteruit ga is de opslag. Ik ga van 128 gb naar 64 gb, voor de rest geen probleem want ik zet het meeste toch gewoon op mijn laptop.

Ik ben net een klein kind zo gelukkig met mijn nieuwe speelgoed! Ik heb totaal geen spijt en hopelijk kan ik er weer een aantal jaar tegen aan.


Volg:

4 Reacties

  1. 17 december 2018 / 09:15

    Het is wel een mooi dingetje hoor! 🙂 Ik ben juist van een iPhone 8 plus naar een Huawei P20 Pro gegaan om de camera’s.

  2. 17 december 2018 / 10:46

    Ik snap best dat je zo blij als een kind bent! Ik ben een tijdje terug overgeschakeld op m’n allereerste iPhone, de 8 Plus. Dat het zo lang geduurd heeft voordat ik de overstap maakte … Kost inderdaad wel een rib uit je lijf, maar dan heb je ook wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *