New in: Burberry Bril

Burberry bril

Precies een jaar geleden vertelde ik jullie dat ik een nieuwe bril had. Op dit moment was het weer tijd voor een nieuwe, niet omdat ik mijn montuur beu was maar omdat mijn ogen achteruit zijn gegaan. Ik stel jullie voor aan mijn nieuwe Burberry bril.

Een aantal weken geleden besloot ik maar eens mijn ogen opnieuw te laten testen. Als ik tv keek of achter de computer zat kneep ik nog mijn ogen samen om het beter te zien. Niet echt normaal als je op dat moment al een bril op je neus hebt staan. Een extra meting zou geen kwaad kunnen dus ik ging weer even langs bij Eyewish Opticien in Breda.

Na de meting bleek dit ook echt hard nodig. Binnen een jaar tijd ben ik van -1.00 aan beide kanten naar -1,75 gegaan. Bijna een verdubbeling. Helaas is het dus nog altijd mogelijk om na je 20ste achteruit te gaan. Wat wel een beetje vreemd is is dat dit binnen een jaar tijd gebeurd. Oké, ik zit op het werk en thuis vaak achter een computer wat je zicht verslechterd maar dat het zoveel was. Tijd voor een nieuwe bril en gelukkig waren veel monturen gratis bij aanschaf van de glazen.

Ik was eigenlijk mijn oude montuur nog niet beu maar een nieuw montuur vond ik toch wel leuk klinken. Na een half uur zoeken vond ik eigenlijk niets totdat Niels zei probeer deze eens. Ik zette de bril op en bekeek mezelf in de spiegel. Eigenlijk was hij best leuk en hij was ook nog eens gratis.

Ook maakte ik gelijk een afspraak voor lenzen want ik wil ook eens gaan proberen om lenzen te dragen en niet altijd maar die bril op te moeten. Als ik in het weekend mooie looks uitprobeer vind ik het zonde om ze iedere keer te verbergen achter mijn bril. Ik ben ze nu twee weken aan het proberen en ik vind het echt top! Ik ga dus zeker blijven afwisselen.

Het montuur is van Burberry. Niet echt een merk waarbij ik gelijk denk YAY dat is iets voor mij. Aan de zijkanten komt het patroon van Burberry terug en het overloop van het donkere montuur aan de bovenkant wat overloopt naar doorzichtig aan de onderkant vind ik een mooie toevoeging. Het maakt mijn uitdrukking niet zo streng net zoals mijn vorige bril.

Jammer genoeg zal ik dus mijn oude montuur even aan de kant moeten leggen. Misschien dat ik er ooit nog nieuwe glazen in laat zetten maar voor nu ga ik door het leven met een nieuwe Burberry bril. Ik ben er blij mee!

 

 


Volg:

1 Reactie

  1. 26 februari 2017 / 18:56

    Oeh wat een elegante bril zeg! Ik vind hem echt enorm mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *