New in: Bril Ralph Lauren

Ralph Lauren bril

Al een hele lange tijd ga ik door het leven als brildrager. Op mijn site is dit eigenlijk bijna nooit zichtbaar omdat ik graag mijn make-up draag zonder bril. Het werd weer eens tijd na 3 jaar dezelfde bril om een nieuwe uit te kiezen. Dit keer koos ik voor een Ralph Lauren bril en laat hem vandaag aan jullie zien.

Ralph Lauren Bril

Naar mijn werk heb ik mijn bril altijd op, zo ook vaak ’s avonds. Het is niet zo dat ik zonder mijn bril niets zie maar het lezen word tegenwoordig erg lastig. Een bril kan soms heel mooi bij een look staan maar vaak vind ik het jammer dat je niet alles in zijn geheel ziet. Vandaar dat ik vaak op mijn site geen bril draag.

Newin_RalphLaurenBril_13

Ook heb ik weer eens mijn ogen laten doormeten en wat blijkt, ik ben ook echt slechter gaan zien. Niet extreem veel maar aan beide ogen +0,50 erbij. Dat betekent dat ik met tv kijken, op de laptop werken en auto rijden duidelijk altijd mijn bril op zal moeten. Natuurlijk blijf ik mijn ooglooks gewoon delen zonder bril!

Newin_RalphLaurenBril_6

Mijn vorige bril was van Vogue en eigenlijk was ik hier nog steeds wel tevreden mee. Een straks zwart model met niets spannends erop of eraan. Eigenlijk een tijdloze bril die ik zeker nog wel eens zal afwisselen met mijn huidige bril.

Newin_RalphLaurenBril_10

Dit keer ging ik voor het merk Ralph Lauren en koos ik voor een gemêleerde bruine bril. Iets wat minder streng oogt en wat niet zo hard overkomt. Het model is eigenlijk vergelijkbaar met wat ik had.

Newin_RalphLaurenBril_8

Aan de zijkant zit ook vrij weinig speciaals maar toch een mooie afwerking. Zo staat er aan de zijkant Ralph Lauren en is er een klein zilver boogje te zien.

Newin_RalphLaurenbril_0

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe bril en hij zit ook perfect. Ik zal deze bril dus zeker vaak gaan dragen! Zelf heb ik hem bij Eyewish gekocht die mij altijd goed helpen hiermee. Ze hebben ook altijd erg leuke acties, zo was mijn montuur gratis en hoefde ik alleen de glazen af te rekenen.


Volg:

2 Reacties

  1. 3 februari 2016 / 23:32

    Wat een mooie bril, hij staat je supergoed! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *