Netflix // Series op dit moment

Series op dit moment

Een Netflix account hebben is toch wel ontzettend handig. Sinds we een abonnement hebben is er altijd wel een serie of een film die we nog willen zien. Doordeweeks kijken we vooral series en de afgelopen weken hebben we vooral ons vermaakt met deze drie series op dit moment. Kijk mee!

De series die bij ons favoriet blijven zijn Orphan Black en Blindspot, helaas is Orphan black afgelopen en heeft Blindspot op dit moment een Zomerstop. Om de tijd te overbruggen zijn wij The Good place, 13 Reasons Why en La Casa de Papel gaan kijken.

The Good place

De serie draait om de overleden Eleanor Shellstrop die na haar dood door Michael naar ‘The Good Place’ wordt gestuurd. Als dank voor het leiden van een goed en rechtvaardig leven. Ze beseft al snel dat dit niet klopt. Eleanor was op aarde nu niet bepaald de aardigste persoon ooit en dat ze alles er aan moet doen om dat gedrag te verbergen. Want anders dreigt er maar één bestemming: The Bad Place. En dus probeert Eleanor met hulp van haar soulmate een goed mens te worden.

Deze serie kwam voorbij bij de aanbevolen series en heeft 2 seizoenen. Een fantasy komedie serie waarbij het verhaallijn eigenlijk nergens op slaat maar het toch leuk genoeg is om verder te kijken. Deze serie is vooral fijn om tussendoor te kijken, terwijl je eet of net als mij terwijl je aan het bloggen bent. We hebben beide seizoenen afgekeken en het was best een leuk vermaak.

13 Reasons Why

Clay is al langere tijd verliefd op een meisje van zijn school, Hannah Baker. Op een feestje was er een klik en hij hoopte hij dat het wat ging worden. Totdat Hannah zelfmoord pleegde. Een paar weken na het overlijden van Hannah komt er een pakket bij het huis van Clay binnen zonder afzender. Er zitten zeven casettebandjes in, en wanneer hij naar iedere tape luistert, hoort hij de stem van Hannah. Hannah heeft voor haar dood dertien kanten van een casetteband ingesproken waarin ze op elke kant een persoon erop aan wijst dat hij/zij heeft bijgedragen aan haar zelfmoord.

Normaal gesproken ben ik niet zo van de drama series maar 13 Reasons Why zit zo goed in elkaar dat wij in no-time er door heen waren. Seizoen  1 was heel heftig om te zien maar je wilt gewoon weten waarom Hannah alles heeft gedaan zoals ze het heeft gedaan. Ik was bang dat seizoen 2 niet veel meer kon toevoegen maar ook dat seizoen is het kijken waard. Iedere aflevering gebeuren er weer dingen die je niet verwacht. Wat ook mooi is aan deze serie, is dat ze het zo reëel maken dat het lijkt alsof je zelf in de serie zit. Beide seizoenen van deze serie hebben wij ontzettend snel afgekeken, je wilt gewoon zo graag weten hoe dit allemaal is gebeurd.

La Casa de Papel

La Casa de Papel gaat over criminelen die de Koninklijke munt in Spanje gaan overvallen. Het is niet zomaar een overval, maar een perfect uitgedacht plan. Ze gaan niet alleen geld stelen, maar eigen geld maken met de drukpersen in het gebouw. Het zal geen gemakkelijke klus worden en hiervoor hebben ze veel tijd nodig. Deze tijd moeten ze winnen door de overheid om de tuin te leiden. Het brein achter deze operatie is een geheimzinnige man, genaamd ‘de professor’. De criminelen die het plan uiteindelijk gaan uitvoeren zijn door de professor geselecteerd omdat ze allemaal niets te verliezen hebben. 

Deze serie zag ik bij heel veel mensen voorbij komen, toch maar eens gaan kijken dachten we. Hij is echt vanaf het begin gelijk spannend! Een goed verhaal en al helemaal goed uitgewerkt. Na iedere aflevering is het weer balen dat je niet weet hoe het verder gaat, enorm verslavend dus. Er zijn op dit moment 2 seizoenen en een 3de seizoen is aangekondigd in dit najaar. We zijn met deze serie nog niet klaar en daar ben ik eigenlijk wel blij om! Heel benieuwd hoe het allemaal afloopt.

Hebben jullie nog aanraders? We moeten namelijk hierna weer iets nieuws gaan kijken!


Volg:

3 Reacties

 1. 25 juni 2018 / 13:11

  Ik heb ‘La Casa de Papel’ gekeken en ik vond ‘m echt tof haha! Een aanrader is éééécht ‘White Collar’. Loved it!

 2. 25 juni 2018 / 17:07

  Ik kijk momenteel niets op Netflix! The good place is misschien wel even leuk ter opvulling haha 🙂

 3. 26 juni 2018 / 22:46

  13 reasons why heeft mij echt enorm in z’n greep gehouden.. pff echt een goeie serie.
  Ik kijk the vampire diaries met mijn vriend, laatste seizoen (8) en ik ben nu zelf begonnen aan Reign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *