NARSissist Wanted palette & Nars Spring 2018 Lip Cover

Deze week is het nog echt Winters weer met temperaturen onder de nul, toch komen langzaam aan de Lente collecties om de hoek kijken! Deze collectie van Nars sprak mij direct aan en laat dit merk tegenwoordig makkelijk te verkrijgen zijn bij de Bijenkorf. Ik ging voor het NARS Wanted palette & Nars Spring 2018 Lip Cover.

Nars is zeker een merk wat bij mij hoog op mijn favorieten lijstje staat. Normaal gesproken was een bestelling van Nars een duur grapje aangezien de producten vanuit Amerika besteld moesten worden. Tegenwoordig zijn ze te verkrijgen bij de Bijenkorf wat het een stuk gemakkelijker maakt.

Nars heeft een aantal leuke producten in hun nieuwe Lente collectie zitten zoals de lip covers, shadow sticks en blushes. Ik werd vooral nieuwsgierig naar de lip covers aangezien de combinatie van een volledige dekking maar toch een fluweel zachte textuur mij interessant leek. Ik ben tegenwoordig van de matte lipsticks alleen voelen die vaak wat stroef aan en slijten ze sneller aan de binnenkant van de lippen. Deze lip covers drogen daarom niet mat op en behouden hun mooie glans zonder plakkerig te zijn.

De lip covers hebben ook een aantal fijne bestanddelen die de lippen hydrateren zoals Passion Fruit Seed Oil en Vitamine E. De lip covers zijn dus niet mat maar hebben we een volledige dekking en blijven zelfs na een hapje en een drankje op zijn plaats zitten. Ik ging voor de kleur Under Arrest een oranje/bruine kleur die ik vooral heel mooi vind staan bij brunettes!

Ik moest even wennen aan de kleur maar ik draag hem nu dagelijks. Ik durf deze kleur lip cover zelfs naar het werk te dragen met een zachte ooglook. De formule is echt top, je voelt hem zitten op de lippen maar is totaal niet plakkerig of loopt uit.

Het Wanted eyeshadow palette is ook een limited edition van Nars. De verpakking alleen al is het kopen waard! De looks zijn sjiek en de kwaliteit van het palette voelt stevig en fijn aan. Het palette is niet ontzettend groot waardoor je hem ook gemakkelijk kunt meenemen. Je hebt zo 12 verschillende kleuren mee.

Het Wanted palette bevat vooral warme bruine tinten, rood/roze tinten en goude glitters. De kleuren kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden en je kan voor zowel een zachte look gaan als uit pakken voor een avondje stappen. De pigmentatie van alle kleuren vind ik goed alleen moet je bij de glitter finish zoals Mendoza, Shooting star en Fallin Star oppassen voor fall out. Deze kun je het beste nat gebruiken voor een nog intensere kleur.

Nars is nog niet klaar met hun limited editions want in April komen er voor deze collectie ook twee verschillende blush palette uit! Daar ben ik natuurlijk ook ontzettend benieuwd naar.

NARSissist Wanted Eyeshadow Palette is voor €55,00 (12 x 1.4g) te koop en Nars Spring 2018 Lip Cover voor €26 bij de Bijenkorf.

Zelf ben ik ook groot fan van de Audacious lipsticks die in hun vaste assortiment zitten.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

3 Reacties

 1. 19 februari 2018 / 08:53

  Dit palette heb ik ook en ik vind hem prachtig! Hij is zo divers en de oogschaduws blenden ook zo mooi.

  • Vera
   Auteur
   19 februari 2018 / 14:49

   Ik zag hem ook bij jou op je blog voorbij komen van de week! Beide fan dus 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *