Review // Nars Radiant Creamy Concealer

Mijn twee favorieten concealers van Tarte en Sephora zijn ten einde gekomen. Helaas enorm lastig te verkrijgen en ik besloot eens voor een ander merk te gaan. De Nars Radiant Creamy concealer was ik al vaker tegen gekomen en veel mensen zijn er tevreden over dus tijd om zelf eens te testen!

Nars heeft hele mooie en fijne make-up producten en is tegenwoordig makkelijk te verkrijgen in Nederland bij de Bijenkorf. Ik bestelde alleen een aantal producten bij Feelunique en zag dat de Nars concealer daar iets goedkoper was (€3 verschil). Na het kopen kwam ik erachter dat deze concealer echt enorm favoriet is bij heel wat influencers. Zo heeft de concealer meerder prijzen gewonnen en is het één van de bestsellers van het merk.

Deze concealer is te verkrijgen in maar liefst 30 kleuren, voor iedereen moet er dus echt wel wat tussen zitten. Ik nam de gok want ik bestelde het product online zonder de kleuren ook echt gezien te hebben. Na wat research leek custard wel een goede optie. Toen ik hem thuis ontving vond ik de kleur wat donkerder uitvallen als verwacht. Hij matcht met mijn huidskleur maar voor onder mijn ogen had ik net een tintje lichter gehad.

De verpakking van de concealer is zoals veel van Nars haar producten strak en tijdloos. Een doorzichtige huls met de letters Nars, afgewerkt met mat zwarte dop. Helaas wordt dit bij een concealer wel snel vies, maar ach dat nemen we dan maar voor lief! De applicator zelf is mijn favorieten applicator voor concealer. Door een applicator zoals deze is het gewoon heel makkelijk aan te brengen, zowel Tarte als Sephora heeft ook een applicator zoals deze.

Nars Radiant Creamy Concealer // Custard

Toen ik voor het eerst de concealer op mijn pols probeerde was ik gelijk verbaast. Met een beetje opbouwen kan ik zelfs mijn tattoo verbergen (niet de bedoeling maar vooral nieuwsgierig). De substantie is echt heel fijn want hij dekt goed maar houd toch een mooie glans die niet in de lijntjes kruipt.

Links – voor // Rechts – met de concealer

Wat ik ook echt een toppunt vind is dat de concealer echt de hele dag mooi blijft zitten. Het hoopt niet op maar blijft gewoon mooi op zijn plek zitten. Ik poeder de concealer wel altijd af! Ik denk dat deze naast Tarte en Sephora toch ook echt tot mijn favorieten gaat behoren. Enorm fijn in gebruik en blijft echt heel goed zitten, grootste pluspunt is dat de concealer gewoon makkelijk te verkrijgen is! Mocht deze opraken ga ik de volgende keer voor een tintje lichter.

De Nars Radiant Creamy Concealer is te verkrijgen via Bijenkorf en kost €29,50 en bij Feelunique voor €27.

 


Volg:

3 Reacties

  1. 24 februari 2019 / 09:36

    Oeh, deze is zo fijn! Ik heb hem in de lichtste kleur 🙂

  2. 27 februari 2019 / 15:19

    Hij zit echt heel mooi op de huid! En wat dekt hij je tattoo goed, dat is voor mij ook altijd een goede test wat betreft dekking, haha.

  3. 1 maart 2019 / 14:47

    Dit is voor mij echt de allerbeste concealer van de hele wereld. Ik vind hem zo super fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *