Nars Audacious lipstick // Apoline

Mijn all-time favorite voordat ik ging trouwen was toch echt wel de Nars Audacious lipstick in de kleur Raquell. Toch merkte ik dat mijn tanden er wat geler door gingen lijken door de oranje ondertoon. Maar voor de rest was deze lipstick zo fijn! Ik besloot in New York op zoek te gaan naar de perfecte nude kleur met een roze ondertoon.

En ik vond hem! De perfecte nude kleur met roze ondertoon. Een nieuw favoriet dus en een kleur die iedere dag met mij in mijn tas mee gaat. Er zijn in totaal 40 verschillende kleuren en het was best nog lastig om de kleur te vinden die precies mooi bij mij zou passen. De eerste kleur die mij wel wat leek bleek Raquell te zijn haha, weer in mijn handen dus. Daarnaast zag ik deze mooie nude kleur waarvan ik dacht dat die te donker zou zijn, maar nee perfect vond ik zelf.

De huls van de lipsticks zijn strak en chic. Niet te veel poespas gewoon mat zwart met daarop in glans letters NARS. Wel vind ik de sluiting nog iedere dag pure luxe. Heel gemakkelijk met magneet waardoor je de dop er maar op hoef te zetten en de magneet zorgt dat hij goed sluit. De NARS letters staan in iedere lipstick gegraveerd, ze hebben gewoon goed nagedacht over de stijl wat ik een mooi pluspunt vind.

De structuur is echt top! Je hebt een licht glansje op de lippen maar toch blijft de lipstick zo’n 4/5 uur zitten en slijt geleidelijk af waardoor je niet zo’n lelijke rand krijgt wat je bij vele lipsticks wel hebt. Een lipstick zo goed als deze heb ik tot nu toe niet voorbij zien komen en het blijft echt mijn favoriet. Ik wil binnenkort ook eens gaan kijken voor wat gewaagdere kleuren. Nars is namelijk sinds kort gewoon in Nederland te koop. Je kunt deze prachtige lipsticks dus makkelijk verkrijgen.

De lipstick is niet heel goedkoop.

 

BewarenBewaren

Signature
Volg:

3 Reacties

  1. 7 augustus 2017 / 11:38

    Wauw wat een prachtige kleur zeg, zie ter goed uit!

  2. 7 augustus 2017 / 14:09

    Hele fijne review. De textuur ziet er echt fijn uit. Ik vind het ook een groot voordeel dat hij geleidelijk slijt. Ik vind het altijd zo lelijk als je eindigd met zo’n rand rondom je lippen! Net alsof je soep hebt gegeten haha. De kleur is ook onwijs mooi!

  3. 7 augustus 2017 / 20:23

    Wat een geweldige kleur, die gaat zeker op mijn lijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *