NARS Audacious lipstick // Raquel

Nars Audacius lipstick RaquellDagelijks draag ik lipsticks op mijn lippen, zowel voor het werk als een dagje weg. Toch ben ik voor een dagje werken meer geneigd naar nude kleuren. Een favoriet van mij is nog steeds MAC Faux en wilde eigenlijk wel eens een andere mooie variant hierop vinden. Deze NARS Audacious lipstick in Raquel leek me zeker een mooie variant hiervoor.

Nars_Audacius_lipstick10

Eigenlijk heb ik nog maar weinig producten geprobeerd van NARS, terwijl dit merk een ontzettend mooi aanbod heeft in van alles en nog wat. Er zijn meerdere finishes lipsticks in de collectie van NARS en ik koos eens niet voor de matte versie te gaan maar voor een creamy finish.

Wat NARS zelf zegt over deze lipstick:

  • One-stroke, full-coverage creamy wear
  • Luxurious texture and enriched with ingredients to smooth and nourish lips
  • Long-lasting

Nars_Audacius_lipstick6

Het zou dus gaan om een lipstick die goed gepigmenteerd is maar creamy aanvoelt. Ook zou deze lipstick long-lasting zijn waar ik zelf altijd heel erg benieuwd naar ben bij creamy lipsticks. Er zijn maar liefst 40 verschillende kleuren van deze Audacious lipstick, voor iedereen wat wils.

Nars_Audacius_lipstick5

De huls van de NARS lipstick is echt heel mooi! Pure luxe vind ik het aangezien de lipstick best wat weegt en een mooie matte buitenzijde heeft. Ook sluit de lipstick met een magneet waardoor hij altijd goed dicht zit. Wel een nadeel vind ik dat je alles op de matte buitenkant ziet zitten. De lipstick blijft dus niet lang schoon helaas.

Nars_Audacius_lipstick4

MAC Faux heeft een roze ondertoon waar deze NARS Audacious lipstick meer een perzik/beige ondertoon heeft. Nadat ik deze lipstick had geswatcht zag ik gelijk dat het een hele fijne zachte structuur is die mooi aanbrengt op de lippen. Zoals je op de swatch kunt zien glanst de lipstick ook echt heel mooi waardoor velletjes niet worden geaccentueerd.

Nars_Audacius_lipstick2

Wat ik wel merk is dat deze lipstick goed in de lippen trekt waardoor de glans er iets af gaat maar de kleur er een langere tijd blijft zitten. De houdbaarheid is hierdoor een stuk langer. Ook slijt de lipstick geleidelijk af waardoor je hem niet gelijk hoeft bij te werken.

De lipstick is uit gekozen in 2014 als best nieuw komend product en bij Temptalia in 2015 winner of the Reader choice award. Dit wist ik eigenlijk niet voordat ik hem kocht maar ik snap zeker waarom want deze lipstick is voor mij een nieuwe favoriet voor dagelijks gebruik of als ik even niet weet welke lipstick ik moet gebruiken.

De lipstick blijft zeker 4 tot 5 uur mooi zitten en kan zeker tegen een drankje of een hapje. Mocht je de lipstick bij willen werken kun je gewoon een extra laagje aanbrengen, bij liquid lipsticks wil dit nog wel eens probleem veroorzaken maar bij deze NARS lipstick zeker niet.

Signature
Volg:

2 Reacties

  1. 9 juni 2016 / 14:59

    Oh wauw dit is zo een prachtige kleur! Wauw, wauw, wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *