Nabla Cosmetics eyeshadows

Nabla Cosmetics is een merk wat de laatste maanden sterk in opkomst is. Ze hebben al een groot assortiment en wat me gelijk opviel waren de oogschaduw pans. Dit systeem is namelijk gelijk aan het dat van Makeup Geek en laat dat nou precies mijn favorieten merk zijn. Zouden ze ook dezelfde kwaliteit hebben?

Het systeem van Nabla is dus eigenlijk hetzelfde als bij Makeup Geek. Je hebt verschillende formaten magnetische palette waarop je de pans kunt ‘plakken’. De achterkant van iedere oogschaduw is van ijzer waardoor het echt heel goed blijft zitten door middel van de magneet in de palette. Ik besloot voor mijn eerste bestelling voor het palette waarbij 6 oogschaduw pans in kunnen. Het leuke hiervan is dat je zelf hierdoor je eigen palette kan samen stellen.

Het kiezen was lastig want Nabla heeft meer dan 65 verschillende kleuren. Ik wilde niet alleen maar voor standaard bruin gaan en heb dus een combinatie gemaakt met mint/blauw en paars. Niet speciaal voor één look maar meer om te combineren.

Ik ging voor de volgende kleuren;

♥ Fossil // Fossil is een neutrale kleur met beige en duifgrijze tinten.
♥ Water dream // Water Dream is een prachtige hoog gepigmenteerde oogschaduw die een subtiele glans geeft en een driedimensionaal effect.
♥ Wildside // Wild Side is een medium warme bruine kleur.
♥ Atmosphere // Atmosphere is een delicate en frisse mint kleur.
♥ Selfish // Selfish is een roze/paarse kleur met een champagne en indigo glans.
♥ Babylon // Babylon is een diepe en donkergroene kleur.

De oogschaduw pans van Nabla zijn iets groter als die van Makeup Geek en bevatten 2,5 gram i.p.v 1,8 gram. Je betaalt hier dan ook wel wat meer voor. De Nabla oogschaduw pans zijn bij Boozyshop te koop vanaf €6,50 en de Makeup Geek pans bij Beautybay kosten vanaf €5,80. De oogschaduw van Nabla is ook vegan, vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën en zijn dierproefvrij.

Fossil // Wild side // Selfish // Babylon // Atmosphere // Water dream

Over de pigmentatie ben ik erg te spreken. Ze zijn zacht en vooral niet poederig. Alleen de kleur waterdream was wat minder goed te swatchen aangezien deze grove glitters bevat. De rest van de kleuren vind ik echt heel fijn!

Ik maakte met de kleuren fossil, wildside, Babylon en Atmosphere een ooglook om ze te testen. Ze werken heel fijn en blenden makkelijk in elkaar over. Ik ben erg verrast door Nabla. Zelf zou ik alleen niet meer zo snel voor de finish met de grove glitters gaan en daar vind ik de foiled oogschaduws van Makeup Geek toch een stuk beter en fijner in.

Dit merk is met steeds meer spullen in opkomst en ik ben vooral blij dat het gemakkelijk te verkrijgen is bij Boozyshop. Ik had het de volgende dag al in huis. Ook heb ik een lipstick van dit merk mee besteld en zal deze later voor jullie reviewen.

Mocht je dus opzoek zijn naar een betaalbaar palette wat je zelf kan samen stellen, verwijs ik je zeker door naar Nabla.

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren


Volg:

2 Reacties

  1. 1 augustus 2017 / 18:51

    Dit zijn zulke mooie oogschaduws. Ook erg mooie kleuren die je hebt gekozen!

  2. 2 augustus 2017 / 13:48

    Wat een prachtige oogschaduws zeg, ik hou echt van dit merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *