Nabla Brow pot // Neptune

Een aantal weken geleden heb ik een artikel geschreven over de Nabla oogschaduws. Een opkomend merk waarbij prijs, kwalitatiet erg goed is. Op mijn bruiloft droeg ik ook een product van Nabla namelijk de Nabla brow pot voor mijn wenkbrauwen. Mijn wenkbrauw producten waren aan vervanging toe en besloot mijn Benefit te vervangen voor Nabla.

Nabla word tegenwoordig verkocht door Boozyshop dus voor ons Nederlanders is het allemaal makkelijk te verkrijgen. Ook zijn de prijzen van Nabla goed te doen. Deze brow pot kost €11,90 (op dit moment €8,95) en is er in 4 kleuren.

Deze Nabla brow pot is een goed gepigmenteerde crème om je wenkbrauwen in combinatie met een kwastje in te vullen. De crème is vrij zacht waardoor je gemakkelijk de lijnen van je wenkbrauw mooi kunt aanzetten. De Brow pot is waterproof en daardoor blijft het ook heel goed zitten. Ik verwijder het ‘s avonds in combinatie met mijn micellair water en een wattenstaafje.

Van het product heb je maar weinig nodig. Je kunt de kleur gemakkelijk opbouwen en kleine haartje kunnen makkelijk bij getekend worden.

Wat ik vooral een groot pluspunt van dit product vind is dat het niet uitdroogt en het product een goede substantie blijft houden. Bij de Anastasia Pomade en de Benefit Ka-brow! had ik daar meer problemen mee. Na een aantal maanden was het uitgehard en kon ik het product alleen nog maar gebruiken in combinatie met de MAC Fix+ spray. Doordat het product niet uitdroogt wordt je kwastje ook niet hard na eenmalig gebruik. Het product blijft een goede crème en is ook nog eens stukke goedkoper.

Een nadeel is dat er weinig kleuren te verkrijgen zijn. Er zijn in totaal 4 kleuren waaruit je kunt kiezen. Gelukkig is Neptune precies een goede kleur voor mijn donkere wenkbrauwen maar ik snap best dat het moeilijk is als je lichtere wenkbrauwen hebt.

Het product is dermatologisch getest en geheel Vegan! Een product wat goed te gebruiken als je een grote risico op allergieën hebt.

Beide looks de Brow pot gebruikt

Ik gebruik het product dagelijks en ben nog altijd erg blij. Vooral omdat het product absoluut niet uitdroogt en de substantie fijn blijft. Binnenkort ook eens de potloodjes proberen want ook die blijken een succes te zijn.

BewarenBewaren

Signature
Volg:

2 Reacties

  1. 31 augustus 2017 / 09:09

    Ja, ik snap dat je hier blij mee bent, wat een super mooi resultaat zeg.En oh, jouw Guerlain meteorites primer!!! Ik wilde hem vorige week tijdens onze vakantie in Madrid kopen, daar zag ik hem bij Druni met een flinke korting, dat wil zeggen; ik zag de tester. Hij was hélemaal uitverkocht. Jammer;-)

  2. 2 september 2017 / 15:15

    Wauw, wat een prachtig resultaat zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *