My Muesli 12-pack probeerpakket

Zonder ontbijt zul je mij het huis niet uit zien gaan. Zodra ik wakker ben wil ik graag even op het gemakje ontbijten. De ene dag is dat havermout, de andere dag kwark of wafels. Toen ik een aantal keer My Muesli voorbij zag komen op Instagram werd ik nieuwsgierig. Ik besloot de My Muesli 12-pack probeerpakket te proberen.

My Muesli bestaat al 10 jaar en ik wist er nog helemaal niks vanaf! Ik zag op Instagram al een aantal keren zo’n mooie koker voorbij komen van My Muesli en werd nieuwsgierig. Na de site eens bekeken te hebben werd het me snel duidelijk dat dit bedrijf enorm veel verschillende muesli’s en havermout verkoopt. Je kan zelfs je eigen muesli volledig samen stellen met fruit, chocolade, noten etc.

De keuze is enorm en toen ik zag dat je ook een 12-pack 2go probeerpakket hadden besloot ik voor die te gaan. 12 Verschillende combinaties die je kunt combineren met melk, yoghurt of kwark. Deze 2go bakjes zijn dus ook heel gemakkelijk mee te nemen je hoeft alleen nog je combinatie toe te voegen en je bent klaar.

De smaken in de 12-pack probeerpakket:

♥ Berry White choc muesli: Zoetzure frambozen, cranberry’s en witte bio-chocolade
♥ Bircher muesli: Fijne havervlokken, appelstukjes en noten
♥ Blueberry muesli: Bosbessen, aardbeien en banaan
♥ Chocolate muesli: Choco Crunch, Choco-snippers en Chocolate boons
♥ Blackberry Granola: Frambozen, aardbeien en bosbessen met granola
♥ Berry Muesli: Bosbessen, aardbeien, schijfjes banaan, en witte choco-spelt balletjes

Ik vind ze zelf vooral lekker in combinatie met kwark. Een combinatie van 150 gram kwark met een handje vol My muesli is perfect. Zo kan ik ook nog eens een aantal dagen doen met een verpakking. Als je snel wilt zijn pak een volledig bakje en combineer deze bijvoorbeeld met 150 ml amandelmelk of gewone melk. Ook echt lekker!

Het concept van My Muesli vind ik echt heel erg tof! Je hebt ontzettend veel variatie en door deze probeerpakket kun je goed ontdekken welke smaak jou favoriet is. Deze kun je dan in grotere verpakking aanschaffen. De kokers van My Muesli zien er ook echt gezellig uit een hele mooie vormgeving vind ik het zelf.

Deze My Muesli 12-pack probeerpakket kost €19,95.

 

BewarenBewaren

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. 4 augustus 2017 / 07:46

    Het ziet er erg lekker uit! Handig ook dat je eerst een kleine portie kunt proberen voor je de grote variant aanschaft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *