Moroccanoil Hydrating Travel Kit

Moroccanoil Hydrating Travel Kit

Op dit moment ben ik weer terug van mijn beste vakantie ooit! Binnenkort natuurlijk veel meer hierover op mijn blog maar nu eerst over deze Travel kit van Moroccanoil die ik mee nam om te testen en natuurlijk om extra veel plek te hebben in mijn koffer voor andere spullen.

Moroccanoil_HydratingKit_8

We zijn in totaal 11 dagen weg geweest en aangezien ik in 11 dagen nooit een hele fles shampoo en conditioner op maak vond ik het een goed plan om bij mijn laatste bestelling bij JohBeerens eens een travel kit te proberen. Al langere tijd zat ik te denken om producten van Moroccanoil te proberen en dit was dus gelijk een mooi excuus.

Moroccanoil_HydratingKit_2

Niet heel veel merken hebben travel kits zoals deze. Producten met minder dan 100 ml die je gewoon makkelijk in je handbagage of in je koffer terug kunt vinden. Er zijn drie verschillende kits van Moroccanoil te verkrijgen met 6 verschillende producten en een mooie toilettas. Mijn haar is op vakantie altijd wel toe aan iets extra’s en ging daarom voor de Hydrating kit.

Moroccanoil_HydratingKit_3

Moroccanoil_HydratingKit_4

In de kit bevinden zich 6 verschillende producten. Shampoo en Conditioners zijn natuurlijk de belangrijkste producten. Ik was mijn haar vaak 1 keer in de 2/3 dagen op vakantie en kwam met de verpakking precies goed uit. Ideaal dus! Ook zit er een Hydrating mask in die ik zo’n 2 tot 3 keer op vakantie heb gebruikt als extra verzorging. De styling cream heb ik niet heel vaak gebruikt alleen als ik mijn haar had gekruld en het wat meer pluist. De wel bekende treatment zit er in twee verschillende varianten in. Heel fijn om deze olie te gebruiken voor en na het föhnen of als je het in de ochtend wat gladder wilt maken.

Moroccanoil_HydratingKit_7

Shampoo en Conditioner

Eigenlijk gebruik ik altijd mijn favorieten producten van Schwarzkopf en wijk ik eigenlijk nooit af. Ik was dus heel nieuwsgierig of dit me zou bevallen op vakantie. Ik kan je nu al vertellen dat het heel goed beviel want deze producten van Moroccanoil hebben er voor gezorgd dat mijn haar een stuk beter zat. De geur van zowel de shampoo als de conditioner zijn echt super lekker! De shampoo zorgt er goed voor dat het haar gereinigd wordt en het schuimt eigenlijk direct. De conditioner maakt het lekker zacht en gebruik vooral in de punten. Ik was gewend aan mijn spray in conditioner omdat het mijn haar vaak te zacht maakt maar door de conditioner alleen in de punten te gebruiken viel dit reuze mee.

Moroccanoil_HydratingKit_5

Hydrating Mask en Styling Cream

Hydrating Mask gebruikte ik een aantal keer als ik vond dat mijn haar wel wat extra’s kon gebruiken. Mijn haar klit altijd vrij snel als we een gehele dag buiten wandelen en word dan stug aan de onderkant. Deze hydrating mask zorgt gelijk voor zacht haar naar uitspoelen en het is gelijk door te kammen! Yay!! Dit masker is nog niet op dus ik ga hem zeker hier in Nederland nog meer gebruiken.

De styling cream heb ik het minst gebruikt van allemaal. Ik heb deze vooral gebruikt nadat ik mijn haar gekruld heb. Mijn haar heeft dat iets product nodig om het niet te laten pluizen maar toch mooi in volume te blijven. Fijn product maar ik zou hem zelf niet los nog aanschaffen. Ik zou dan eerder voor de treatment olie gaan.

Moroccanoil_HydratingKit_6

Treatment en Light Treatment

De wel bekende olie van Moroccanoil! Ik had hem alleen nog nooit gebruikt omdat ik voor altijd de BioSilk al gebruik. Deze treatment ruikt alleen 10x zo lekker. Alleen de geur alle producten lieten me beseffen dat ik heerlijk op vakantie was, deze geur doet me nu dus ook herinneren aan New York. Van de Treatment gebruikte ik maar een druppeltje of twee in de punten zodat niet gelijk heel je haar vettig is. Ik heb zowel de gewone treatment als de light treatment geprobeerd, ook al heb ik geen geblondeerd haard. Eigenlijk merkte ik weinig verschil alleen was de light versie iets minder vettig.

Zelf vind ik de producten dus helemaal super van Moroccanoil en ga ik zeker nog vaker deze producten aanschaffen. Helaas kan ik de geur jullie niet nu laten ruiken maar die is echt fantastisch! Net alsof je op een tropisch eiland bent. De producten zijn alleen niet heel goedkoop maar je hebt van alle producten echt niet veel nodig. Deze Hydrating travel kit kost bij JohnBeerens €34,95. Als ik nogmaals ver op vakantie ga neem ik in ieder geval weer een pakket zoals deze.


Volg:

1 Reactie

  1. 20 mei 2016 / 08:20

    Heerlijk allemaal! Super handig setje en ook nog eens in een leuk tasje 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *