Anastasia Modern Renaissance palette

Modern_Renaissance_!

Sinds we terug zijn van New York heb ik niets aan make-up gekocht. Ik had natuurlijk daar enorm veel ingeslagen maar ik vond het wel weer tijd voor iets nieuws. Ik had al weer iets op het oog en besloot ik direct het Anastasia Modern Renaissance palette te bestellen.

Anastasia is lang niet meer alleen een brow expert maar ze verdiepen zich ook steeds meer in andere producten. Palette zoals deze worden al een tijd lang uitgebracht door Anastasia maar ik had er zelf nog geen gezien die zo opvallend is als Modern Renaissance. Dit palette is ook het enige palette wat vast in het assortiment zal blijven. De kleuren spraken me aan en de swatches zag er echt heel goed uit. De kleuren zijn vooral warme bruine- en rood/roze tinten, echt een kleuren variatie voor mij!

Modern_Renaissance_12

Modern_Renaissance_11

Het duurde even voordat ik het palette binnen had maar eenmaal binnen ging ik er gelijk me aan de slag! Het palette komt in een oud roze kartonnen verpakking binnen. Strak en weinig tierelantijntjes. Aan de achterzijde zijn de kleuren al te zien, 14 verschillende kleuren.

Modern_Renaissance_10

Het palette zelf is gemaakt van een suède stof wat een mooie en unique luxe aan de verpakking geeft. Het enige is dat suède wel heel snel vies kan worden en al helemaal met make-up. De rest van het palette is strak en alleen het merk en de naam van het palette staan er op weergegeven. Aan de achterzijde vind je alle ingrediënten, heel benieuwd wat de pigmentatie hierdoor zal zijn.

Modern_Renaissance_5

Het palette sluit met een magneet en aan de binnenzijde zit een spiegel. Het palette bevat uit 14 verschillende kleuren, allemaal 0,56 gram. Ook is er een fijne kwast aan toegevoegd waarbij aan de ene zijde een compacte kwast zit waarmee je de oogschaduw kan aanbrengen en aan de andere zijde een blending brush.

Modern_Renaissance_3

Tempera – Golden Ochre – Vermeer – Buon Fresco – Antique Bronze – Love letter – Cyprus Umber

Modern_Renaissance_2

Raw Siena – Burnt Orange – PrimaVera – Red Ochre – Venetian Red – Warm Taupe – Realgar

Natuurlijk was ik het meest nieuwsgierig naar de pigmentatie en textuur van de oogschaduw in het palette. Zoals hierboven op de swatches de zien is is dit echt top! Sommige brokkelen iets meer als de andere maar stuk voor stuk zijn ze zacht en brengen mooi aan. De swatches zijn na één veeg al zo mooi en intens.

Modern_Renaissance_6

Alle 14 kleuren passen bij elkaar maar zijn ook mooi op zichzelf te gebruiken. Combineren met de kleuren kan eindeloos want combinaties zijn er genoeg te maken met deze kleuren.

Anastasia_Modern_Renaissance

Mijn eerste look die ik er mee maakte waren met de volgende kleuren; Tempera, Golden Ochre, Warm Taupe, Realgar, Venetian red en Love letter. De kleuren zijn echt zo makkelijk te gebruiken en zijn gemakkelijk met elkaar te blenden. Voor meer intensiteit breng je gewoon net wat extra’s aan en hop! Klaar.

Zelf ben ik echt ontzettend blij met dit palette. Ik ga er nog vaak mee aan de slag en probeer iedere keer iets nieuws uit. Het palette is te verkrijgen via Beautybay en als je dit palette besteld zitten er geen verzendkosten bij. Het palette kost €53,40.


Volg:

3 Reacties

  1. 20 juli 2016 / 12:53

    Wat een mooi palette! En een prachtige look!

  2. 22 juli 2016 / 12:00

    Prachtige look heb je gemaakt! Het pallete is mooi, wat een kleuren en wat een pigment. Ben hier heel benieuwd naar.

  3. 26 juli 2016 / 13:54

    Ugh, een en al perfectie. Als hij weer op voorraad is ga ik ook niet meer wachten. :’D Mooie look ook! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *