Mijn Kerstlijstje 2018

De Decembermaand is al in volle gang en het werd weer tijd om mijn Kerstlijstjes op te stellen. Dit jaar ben ik eens voor echte nuttige cadeau’s gegaan en heb ik er geen enkel make-up product op gezet. Benieuwd naar wat ik dan toch allemaal heb gevraagd, kijk mee!

Waterfles

Mijn Dopper lekt echt zo erg de laatste maanden dat ik hem niet eens meer wil gebruiken. Ik drink en de helft beland op mijn kleren. Ik wil dus eens wat anders als een Dopper proberen. Ik aas al een tijdje op deze flessen van Equa. Die je ook in mijn artikel voorbij zag komen met duurzame waterflessen.

Fohnborstel

Bij een echte Dyson föhn hoort toch wel een goede borstel. Ook dit staat al een tijdje op het lijstje om aan te schaffen maar iedere keer komt het er niet van.

Tangle Teezer

Iedere dag maak ik gebruik van mijn Tangle teezer en dat is ook echt te zien ook. De pinnetjes zijn aan het slijten en eigenlijk is de borstel gewoon aan vervanging toe. Na 6 jaar gebruiken mag dat wel….

Boeken

Wij gaan binnenkort nog een weekje weg. In een omgeving zonder internet en bereik… Dus ik heb wat leesboeken nodig vrees ik. Heb er een aantal op mijn lijstje gezet die me leuk lijken.

Geurkaarsen

Ben nog op zoek naar de perfecte geurkaarsen. Ik wil er één waarbij de geur goed te ruiken is, op dit moment heb ik bijvoorbeeld Woodwick en Yankee Candle maar beide vind ik ze niet geweldig als het gaat om de geur.

Telefoonoplader / Telefoon standaard auto

Praktische cadeaus maar wel super handig! In de auto hebben we navigatie zitten alleen google maps gebruik ik toch net wat vaker. Een standaardje ontbreekt nog en dat is toch af en toe een stuk handiger dan op je schoot leggen. Ook wil ik graag op mijn nachtkastje een draadloze oplader hebben. Telefoon erop leggen en opladen maar.

Beslagkommen

Wij hebben twee beslagkommen waarvan één met een scheurtje erin. Niet handig als je er meerdere nodig hebt, of als ik eens een keer iets wil bakken.

Stalen rietjes

De laatste paar maanden drink ik zo nu en dan in de ochtend een smoothie met yoghurt, groente en fruit. Ik vind het toch veel lekkerder om deze met een rietje te drinken. De stalen rietjes zijn natuurlijk een stuk duurzamer en kun je gewoon afwassen.

Geurtje

Geurtjes vind ik altijd lastig. Ik wil vaak wat nieuws maar vind het altijd lastig om er 60/70 euro aan uit te geven. Dan maar op het lijstje! Altijd lekker om een geurtje te ontvangen.

Wat ik hiervan daadwerkelijk ga krijgen is natuurlijk maar de vraag. Ik ben met alle cadeautjes even blij en wil graag dat het ook een beetje een verassing is. Misschien dat ik na de Kerst wel met jullie deel wat ik heb gekregen.

 


Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *