Mijn blog in 2019

We zitten nu precies één maand in 2019 en ik heb goed na kunnen denken over wat ik wil met mijn blog in 2019. Ik geniet nog iedere dag van mijn blog en vind dat bloggen enorm veel voordelen en plezier geeft. Stoppen zal ik dus zeker niet, ik kan er alles in kwijt en verveel me nooit. Vandaag wat meer over 2019!

Natuurlijk weet ik nu nog niet hoe 2019 gaat verlopen, zou af en toe wel ontzettend makkelijk zijn maar zo werkt het natuurlijk niet. Ik heb me de laatste maanden wel afgevraagd of ik zo moet doorgaan net als in 2018 en wat ik kan verbeteren of veranderen. Vandaag zet ik alles op een rijtje!

Vrije tijd

Vanaf Januari ben ik iets minder gaan werken en ik merk dat dit me ontzettend veel rust geeft. Ik heb het niet voor mijn blog gedaan maar toch merk ik dat ik mijn blog zo nu en dan hierdoor in het weekend iets meer kan loslaten. Ik kan makkelijker plannen of iets naar de Maandag verschuiven. Er gaan wat drukken tijden aankomen dus ik hoop dat ik nog altijd die 4 artikelen kan aanhouden. Ik kan ook weer andere hobby’s hierdoor oppakken en meer rust in het koppie creëren.

Artikelen 

Ik deel nu dus zo’n 4 artikelen per week en dit werkt erg goed voor mij. Iedere dag een artikel plaatsen is voor mij nooit een optie geweest omdat ik graag leuke en mooie artikelen online zet in plaats van snel in elkaar gezette artikelen waar ik niet helemaal achter sta. Ik werk naast het bloggen ook nog 32 uur dus vaak in de avonden sport ik, doe ik sociaal of heb ik een relaxt avondje. Dit jaar zullen het er dus ook gewoon 4 blijven. Ik merk dat ik het ook makkelijker kan loslaten als het af en toe geen 4 artikelen zijn en ik alleen post als ik er echt achter sta.

Social media

Social media is ontzettend belangrijk voor je blog en eigenlijk heb ik me daar afgelopen jaren niet zo mee bezig gehouden. Ik post wel eens wat maar er zat niet echt regelmaat in, terwijl ik Social media echt heel leuk vind. Ik wil dit jaar meer met mijn Instagram en Facebook doen voor mijn blog, ik merk namelijk dat heel veel verkeer vanuit deze bronnen komt. Ook Pinterest vind ik fijn om te gebruiken maar zou me er nog wat meer in moeten verdiepen.

Fotografie

Een belangrijk onderdeel van mijn blog zijn de foto’s! Ik lees veel andere blogs en haak vaak af als de foto’s niet mooi zijn of totaal niet erbij passen. Ik wil dat ze mooi en goed zijn en bij het artikel horen. Product fotografie vind ik leuk en gaat me redelijk goed af maar foto’s met mijn eigen koppie erop daar moet ik nog een beetje mee oefenen. Ook merk ik dat ik outfit foto’s heel leuk vind dus dit ga ik ook zeker meer oppakken in 2019. Alleen moet ik zo nu en dan wel iemand vinden die de foto’s van mij maakt.

Waar ik vooral ook benieuwd naar ben is wat jullie van bloggen nog vinden? Ik vind het zeker niet dood en lees nog ontzettend veel blogjes. Wat lezen jullie zoal graag en hebben jullie nog tips om mijn blog te verbeteren?

 

 


Volg:

1 Reactie

  1. 1 februari 2019 / 09:43

    Een van de redenen dat ik je blog ben gaan volgen is door je mooie foto’s ook trouwens 🙂 Zo zou ik niet kunnen vertellen wat je zou kunnen verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *