Merry Christmas 2018!

Fijne feestdagen, Merry Christmas, Frohe Weinachten en Buon Natale! Mooiste tijd van het jaar is aangebroken, vind ik dan. Heerlijke dagen met eten, cadeautjes en gezelligheid. Ik kan er zo van genieten en dat ga ik ook zeker doen. Hopelijk jullie ook, geniet van alles, al is het maar iets kleins!

Ondanks dat het niet echt een top jaar was voor ons gaan we er toch een fijne Kerst van maken. We vieren zelfs in totaal drie dagen Kerst, oeps hahaha! Ik hoop dat iedereen een fijne Kerst mag hebben en er optimaal van kan genieten. Ik heb in iedere geval ontzettend veel zin in en ga dan ook genieten van cadeautjes, familie en veel eten.

Helaas alleen weer geen witte Kerst, dat is toch nog wel een droom om dat weer eens een keer mee te maken. Het maakt het net nog wat specialer. We zullen het hopelijk dit jaar moeten doen met een koude droge dag!

Fijne feestdagen lieve lezers en hopelijk tot snel!


Volg:

1 Reactie

  1. 25 december 2018 / 10:56

    Ik wens jou en je geliefden ook een fijne kerst! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *