Merry Christmas!

Allereerst voor iedereen fijne feestdagen, Merry Christmas, Frohe Weinachten en Buon Natale! (Ja dit heb ik even gegoogeld haha). De mooiste tijd van het jaar is weer aangebroken! Tijd om gezellig met familie en vrienden te genieten van het samen zijn.

Zelf ben ik groot fan van Kerst maar ik snap best dat je het een wat minder fijne periode kan vinden. Een aantal hectische dagen waarbij cadeautjes, eten en gezelligheid centraal staan. Bij ons staan de dagen vol gepland met inderdaad die gezelligheid,cadeautjes en familie. Voor mij op dit moment precies wat ik nodig heb!

Helaas geen sneeuw dit jaar maar gelukkig hebben we er al een beetje van mogen genieten. Hopelijk komen er nog wat van die mooie witte koude dagen aan. Geniet ervan, ook al zijn het de kleine dingen!

Ps. Ik ga de Kerstdagen ploggen dus de foto’s komen er binnenkort aan.

Hele fijne feestdagen en een heel mooi uiteinde voor iedereen 🙂

 

 

BewarenBewaren

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *