Maybelline Fit me! foundation

Maybelline Fit me! foundation

Mijn all time favorite foundation was weer eens op en aangezien ik de laatste tijd alleen die foundation van L’oreal gebruik was het ook eens tijd om weer wat anders te proberen. Van de Fit me collectie heb ik wel eens de poeder en de concealer gehad maar nog nooit de foundation. Tijd om de test aan te gaan met de Maybelline Fit me! foundation!

Mijn favoriete foundation van L’oreal is vooral favoriet omdat het een matterende foundation is. Mijn gezicht word namelijk vrij snel glanzend en door een matte foundation valt dit meestal niet zo op.  Maybelline Fit me foundation is dus vooral voor een normale tot vette huid en laat ook nog eens poriën verminderen.

Ook deze foundation zit in een tube wat er voor zorgt dat doseren erg makkelijk is. De tube is gemaakt van plastic waardoor het ook niet veel weegt en deze foundation gemakkelijk meegenomen kan worden. De foundation bevat 30 ml even veel als de tube van L’oreal.

Er zijn 6 verschillende kleuren, geen hele grote range aan kleuren dus. Het zijn vooral lichtere tinten dus dames met een getinte of donkere huidkleur kunnen deze foundation helaas niet gebruiken. Ik zelf ging voor de kleur 115 omdat deze het meest in de buurt kwam van de kleur die ik nu al gebruik. Je hebt in deze range wel kleuren met een roze en gele ondertoon dus let daar goed op bij het kiezen.

 

 

BewarenBewaren

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. 13 december 2017 / 10:16

    Ik ben hier zo benieuwd naar! Heb er al veel goeds over gehoord. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd hoe ‘ie jou staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *