Makeup Routine // Werk

Makeup routine werk

Op werkdagen blijf ik liever toch nog even lekker 5 minuten langer snoozen in bed dan dat ik direct uit mijn bed spring. Dit resulteert dan wel in alles wat daarna komt, want dat moet allemaal nog een stukje sneller. Als ik dan toch tijd moet besparen doe ik dat op mijn make-up. Vandaag vertel ik je wat ik als makeup routine voor naar het werk gebruik.

Geen make-up opbrengen is geen optie bij mij. Mensen zullen vragen of ik ziek ben en of het wel goed met me gaat. Ik voel me toch een stuk fijner met wel iets op mijn gezicht. Het hoeft niet veel te zijn! Deze routine is vooral als ik dus haast heb en niet als ik in het weekend lekker uitgebreid wil make-uppen.

Makeup routine // Work

Allereerst begin ik met mijn foundation van L’oreal. Deze foundation is makkelijk aan te brengen en te verdelen en eigenlijk heb ik dit echt heel snel gedaan. Ik breng voor de rest geen primer en base aan maar deze foundation blijft bij mij gedurende de dag aardig goed zitten.

Daarna wat concealer van Tarte onder mijn ogen. Deze is lekker licht waardoor mijn wallen verdwijnen en minder zichtbaar zijn. Vooral wat verder op in de week is dit hard nodig! Deze concelear is vrij dik en daarvan breng ik eigenlijk maar een heel klein beetje aan en verdeel ik met mijn beautyblender.

Ik poeder het daarna allemaal af met mijn favoriete Laura Mercier poeder. Het matteert perfect en mijn foundation en concealer blijven daardoor een stuk langer op zijn plek. Dit is dus echt een must-go!

Om dan toch dat witte koppie maar wat meer kleur te geven moet er toch wat blush op mijn wangen. Ik voel mezelf vrij naakt zonder blush en niet helemaal af. De blush wissel ik nog wel eens af maar dit is wel echt mijn favorieten al 4 jaar. Er lijkt geen eind aan deze blush te komen.

Mijn wenkbrauwen geef ik iets meer kleur met de Anastasia pomade zodat ze wat mooiere vorm hebben en er wat voller uit zien. Ik heb vrije donkere wenkbrauwen van mezelf maar voor een mooier geheel is dit zeker een goede uitkomst.

Last but not least, mascara! Ik vergeet nooit maar dan ook nooit mascara want wat kan dit een heel groot verschil bij mij geven. Ik heb vrij zware wimpers van mezelf die wat naar beneden gaan hangen. Een enkel laagje mascara zorgt al voor een totaal ander blik. Deze van Benefit is echt één van mijn favorieten en blijft echt de hele dag goed zitten.

Tips om nog sneller te zijn in de ochtend

♥ Gebruik producten die je al heel goed kent. Ga niet ineens ‘s ochtends als je haast heb iets nieuws uitproberen. Vaak gaat het dan de mist in en ben je uiteindelijk nog later.

♥ Leg alles van te voren klaar en op één bepaalde plek zodat je precies weet waar je moet zijn en je niet overal in ieder kastje hoeft te zoeken.

♥ Neem desnoods je lipstick of lipgloss mee in je tas zodat je onder het auto rijden (stoplichten, YAY!) of op je werk even een leuk kleurtje kan toevoegen.

 

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *