Make-up wishlist

Header

Heerlijk is het om naar make-up op zoek te gaan die je graag nog wil hebben. Altijd heb ik wel producten die ik nog een keer wil aanschaffen. Aangezien de kerst collecties als paddestoelen uit de grond schieten heb ik vooral veel producten die in het vaste assortiment zitten. Ik zal deze producten niet in 1 keer aanschaffen maar een verlanglijst hebben is toch altijd makkelijk.

Wat ik zeker te weten ga aanschaffen is het Urban Decay Vice 3 pallette en hopelijk zo snel mogelijk! Helaas is hij in Europa nog niet zo makkelijk te verkrijgen maar zodra hij verkrijgbaar is ga ik hem bestellen. Naar waarschijnlijkheid is dit begin November. De kleuren zijn echt weer totaal anders als in het Urban Decay Vice 2 palette die ik ook bezit en echt heel vaak gebruik. Zo gaaf om eens een look te maken die anders is als anders. Zodra ik hem in bezit heb ga ik ook zeker er een review over schrijven en hopelijk heel wat mooie looks creëren. Hij kost waarschijnlijk €49,90 voor 20 kleuren.

Wat ik al langere tijd op mijn verlanglijstje heb staan zijn de producten van Anastasia. Mijn wenkbrauwen vind ik echt een ramp en ik teken ze nu bij met een oogschaduw kleur uit het chocolate bar pallette. Op zich gaat dit goed maar ik ben toe aan een echt brow powder. Helaas vind ik het moeilijk om te kiezen welke kleur in nou daadwerkelijk moet hebben aangezien er 11 verschillende brow powders zijn en 8 verschillende kleuren Pomade. Hier moet ik me dus nog maar eens even goed in verdiepen. De Brow Powder en Dipbrow Pomade kost bij de Douglas beide €27,95.

MAC lipsticks, ik wil ze toch al best wel een langere tijd maar iedere keer komt het er eigenlijk niet van. Voor mijn verjaardag heb ik een bon van de Douglas gekregen en die wil ik hieraan gaan uitgeven. Ik ben al langere tijd op zoek naar MAC Please Me alleen is deze iedere keer uitverkocht waar ik ook kom. Deze ga ik dus binnenkort bestellen via Douglas en ik denk dat ik ook nog een mooie herfst kleur gelijk ga bestellen. De MAC lipsticks kosten €19,-.

Dan ook een concealer die al langere tijd op mijn verlanglijstje staat en dat is de Estée Lauder Double Wear concealer. Ik lees hier zoveel goede dingen over dat ik er nieuwsgierig naar wordt. Ik ben benieuwd of mijn wallen en donkere kringen er mee weg gewerkt kunnen worden. Voor 7 ml vind ik €26,- nog steeds veel geld maar een goede concealer heb ik nu nog niet. Toch maar een aanschaffen dan?

Hebben jullie toevallig al ervaring met deze producten? Raden jullie een mooie kleur MAC lipstick aan?


Volg:

5 Reacties

 1. 2 november 2014 / 11:14

  Wat een leuke wishlist. De lipsticks van MAC zijn echt geweldig. Normaal promoot ik mijn log en winacties niet, maar vandaag kun je nog een lipstick van MAC winnen op mijn blog. Misschien een leuk kansje 🙂

 2. 2 november 2014 / 23:35

  Wat is het Vice 3 palette een plaatje <3 En wat de MAC lipsticks betreft, ik zal er even de tijd voor nemen en gaan swatchen in de winkel. En advies vragen, de meiden en jongens daar zien al snel welke kleur je het beste kan hebben 😉 En de brow powder van Anastacia is inmiddels mijn favoriet! Zelfs na een dag in de sauna zien mijn wenkbrauwen er nog mooi uit.

  • 3 november 2014 / 20:25

   Vice 3 is besteld en onderweg :D!! Gelijk ook maar mijn eerste MAC lipstick besteld en ik ben voor Please me gegaan. Het berry kleurtje moet nog even op zich wachten 🙂

   • 14 september 2016 / 14:41

    I can’t believe Carino called me a bloviatah–that’s not much love from a fellow paisan. I still don’t undehstand, Carino, why you have a blog devoted to basketball all year. Don’t you know basketball only mattahs from around March 16 to April 5? That’s the only time I follow it.Uhhhh, Eddie, look up how many hits Carino gets with that blog of his. . . Heeeere’s the Mink Man.

 3. 30 december 2014 / 18:29

  Het merk Make Up Studio heeft mooie brow powders… kijk daar eens. Ik ben er tevreden over. En van Make Up Revolution heb je een tubetje, Aqua Brow. Dupe van Make Up Forever Aqua Brow. Was geloof k 3 euro en werkt ook goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *