Make-up wishlist buitenland

Wishlist_buitenland_header

Samen met een vriendin heb ik afgesproken om een bestelling te plaatsten bij Sephora en bij Make up Geek. Maanden lang zit ik al op een aantal producten te azen die ik nu wel eens in mijn bezit wil hebben. Vandaag laat ik jullie mijn verlanglijstje zien. Ik denk niet dat het alles zal gaan worden maar zeker wel een deel. Deze producten zal ik daarna graag voor jullie reviewen als ze binnen zijn.

Sephora_1

Allereerst wat ik allemaal van Sephora wil, nou eigenlijk wil ik gewoon heel de Sephora… Alleen zal dat er niet inzitten, aangezien mijn rekening niet oneindig is. De laatste tijd volg ik steeds meer buitenlandse youtubers en meiden die wat meer van high end make up houden. Zo vind ik Nederlandse beautybloggers als BeautyCloud en Xwiex echt steeds meer een bron van inspiratie worden. Deels komt mijn wishlist dus ook via hun.

Allereerst een artikel wat er misschien al wel langer dan een half jaar opstaat. De Kat von D tattoo liner. Ik draag iedere dag wel eyeliner en verslijt ze vrij snel omdat het meestal budget liners zijn. Deze keer ga ik dus eens voor een wat duurdere eyeliner die blijkbaar volgens vele een dikke aanrader is. De Kat von D tattoo liner kost €19,93.

De pomade van Anastasia is het favorieten product voor mijn wenkbrauwen, maar toch wil ik graag ook de brow wiz proberen. Blijkbaar is de combinatie van deze twee producten ook echt heel mooi. In Nederland is deze ook te koop alleen scheelt het bijna €10 met Amerika.

De gehele bestelling draait vooral om Becca! Ik ben echt een enorme fangirl van Jaclynn Hill en zij heeft in samenwerking met Becca een highlighter gemaakt. Bij veel bloggers heb ik hem al voorbij zien komen en de highlighter ziet er zo ontzettend goed uit. Deze zal ik dus zeker bestellen en ik ben zo benieuwd hoe die mij zal staan. De highlighter is niet goed koop en kost €36.

Ook wil ik heel graag een blush van hourglass. Dit ziet er toch gewoon uit als een mooi pareltje? Schijnbaar hebben deze blushes echt een hele mooie finish met veel glans. Deze kost €33.

Makeupgeek_7

De oogschaduws van Make up geek komen ook in de meest prachtige looks van meiden voor op instagram en youtube. De kleuren zijn echt zo mooi en passen allemaal super mooi bij elkaar. Er zijn ontzettend veel kleuren te krijgen en kiezen wordt heel lastig vrees ik. Er zullen zeker wat foiled oogschaduws tussen zitten in combinatie met wat matte kleuren. Hebben jullie toevallig nog wat aanraders?

Ik kijk echt uit naar deze bestelling! Helaas komen beide bestellingen uit Amerika en komen hierbij nog de verzendkosten en invoerkosten. Gelukkig deel ik dit samen met een vriendinnetje en valt het hopelijk nog te overzien. Ik zal als de bestelling binnen is het zeker aan jullie laten weten!


Volg:

6 Reacties

 1. 19 augustus 2015 / 08:52

  Wat zou ik graag bij de Sephora shoppen!

  • Vera
   Auteur
   19 augustus 2015 / 18:37

   Jaa ik mis de Sephora echt heel erg in Nederland šŸ™

 2. 19 augustus 2015 / 11:31

  Wat een prachtige producten. Ik heb de Hourglass producten in het echt gezien in London en ze zijn echt prachtig!

  • Vera
   Auteur
   19 augustus 2015 / 18:36

   Jaa ben zo nieuwsgierig! Ik zou ze allemaal wel willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *