Make up forever Ultra HD Invisible cover concealer

MakeUpForever Ultra HD concealer

Een concealer die alle donkere kringen doet verdwijnen en er voor zorgt dat tekenen van vermoeidheid verborgen worden. Dat wil ik natuurlijk heel graag testen want mijn wallen en donkere kringen onder mijn ogen zijn nooit voor de volle 100% verdwenen. Vandaag dus de grote test van deze Make up Forever Ultra HD concealer!

MakeUpForever_concealer_6

De Ultra HD collectie van Make up Forever blijkt van vele make-up artists een groot favoriet te zijn aangezien de dekking en de coverage optimaal is. Maar de producten zouden niet snel gaan vlekken, creasen of uitlopen. Ik besloot voor de foundation en concealer te gaan. Vandaag begin ik met de concealer.

MakeUpForever_concealer_5

De verpakking zag er op het eerste gezicht heel klein uit maar eenmaal op de verpakking zag ik dat de tube 7 ml bevat. In vergelijking met de Urban Decay Naked concealer is dit 2 ml meer. Helaas is er geen applicator aanwezig bij deze concealer en moet je uitkijken met het doseren. Er zijn tien verschillende kleuren te verkrijgen en ik heb de kleur R22.

Deze collectie zou de naam Ultra HD te danken hebben aan de laatste high-definition technologieën van de TV industrie. Je ziet de make-up zelfs niet op 4K camera’s. Deze producten zouden dus goed gebruikt kunnen worden bij fotoshoots en tv programma’s.

Make Up Forever Ultra HD concealer

Make up forever heeft de kleuren in twee categorieën gedeeld, zo heb je 5 verschillende Colour correct (R-codes) kleuren en 5 verschillende concealer kleuren (Y-codes). Ik ging ditmaal niet om te highlighten maar voor voor kleur correctie en koos daarom de R22.

Make up forever concealer R22

De substantie is licht en goed uit te smeerd en het is vooral geen dikke concealer die in de lijntjes trekt. De kleur is voor mij echt perfect en matcht precies met mijn huidskleur.

MakeUpForever_concealer_2

De eerste keer aanbrengen betwijfelde ik of dit mijn donkere kringen ging verbergen aangezien het best een lichte concealer is. Toch is de dekking zo goed dat het er alles zo mooi en natuurlijk uit laat zien. Het is een substantie die makkelijk te blenden en op te bouwen is. Ik vind het zelfs fijner als mijn Urban Decay Naked concealer. In combinatie met de foundation stick van Make up forever is het helemaal mooi. Je hebt dan echt een flawless huidje waar bijna niets door heen komt.

Ik ben groot fan geworden van Make up Forever in ieder geval en qua gezichtsproducten is het één van mijn favorieten geworden. Ik wil ook graag nog de Invisible cover foundation proberen. Het zijn zeker geen goedkope producten maar de prijs is het dubbel waard. Voor de concealer betaal je $27 dollar en is te verkrijgen via Sephora.

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. 11 juni 2016 / 14:22

    Oeh ik vind het resultaat heel erg mooi! Lijkt me echt een hele fijne concealer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *