MAC Studio Fix Fluid Foundation


MAC_StudioFix_Foundation_3Nog nooit had ik een foundation van MAC geprobeerd maar veel bekenden Youtubers zweren erbij. Ik liet me helpen bij de MAC counter voor de juiste kleur, want uit 32 verschillende kleuren is dat best een opgaven. De matte dekking zou ideaal zijn voor glimmende huidjes zoals ik. Heel benieuwd was ik dus.

MAC_StudioFix_Foundation_1De Studio fix foundation belooft een medium dekking die gemakkelijk op te bouwen is, ook een volledig matte finish zou deze foundation moeten geven. De foundation bevat een SPF 15 wat natuurlijk voor deze periode van het jaar prima is! Er zijn 32 kleuren te koop van deze foundation van echt heel licht tot een donkere kleur. Ideaal dus voor mijn witte huidje.

De foundation is ook nog in warme en koele tinten verdeeld en bij mij paste beste de kleur NW13. Dit is een foundation met een roze ondertoon (koele kleur), wel vind ik hem nog wel wat geel bevatten waardoor hij precies bij mijn huid past. De verpakking is helaas zonder pompje en alleen met een dop waarbij een grote opening zichtbaar is. Product is er zo heel ongemakkelijk uit te halen dus raad zeker het pompje aan. De dop kan er dan niet terug op maar bij het pompje zit een vergrendel dopje bij. Helaas moet je deze dus wel los kopen.

MAC_StudioFix_Foundation_5

De structuur en kleur deden me bij het testen gelijk denken aan mijn favorieten BB crème van Guerlain. Hij is misschien iets wat dikker en lichter. De kleur leek op mijn hand echt perfect en blenden heel makkelijk in. Zeer benieuwd of dit ook op mijn gezicht zo zou zijn.

MAC_StudioFix_Foundation_4

                 Links: zonder foundation en Rechts: met foundation

De dekking is inderdaad medium, ik heb maar één laagje aangebracht en mijn sproetjes zie je er nog lichtjes doorkomen. Zelf vind ik dit helemaal niet erg en met een tweede laagje kun je gemakkelijk de dekking beter maken. Nadeel daarvan vind ik alleen dat dan aan het eind van de dag sneller in de lijntjes gaat zitten dus houd ik het bij één laagje. Mat is hij zeker en dat vind ik eigenlijk heel mooi.

MAC_StudioFix_Foundation_2

Dan nog even een full face foto. Hierbij heb ik nog even concealer aangebracht en mijn gehele gezicht voorzien van een laagje poeder van Catrice. Mijn T-zone word nog altijd wel wat vettig gedurende de dag maar wel degelijk veel minder dan normaal.

Deze foundation gebruik ik nu echt dagelijks en vind de substantie, kleur en dekking echt heel erg goed aansluiten voor mijn huid. Ik ben dus zeker fan hiervan! De prijs is alleen niet mis, maar dan heb je wel een echte goede foundation. Hij kost €30 euro en daarbij het aanschaf van het pompje nog eens €5. Laat je goed informeren naar je kleur en dit kun je heel fijn laten doen bij de MAC counters.


Volg:

7 Reacties

  • Vera
   Auteur
   18 mei 2015 / 17:31

   Bedankt! Effect is ook echt heel natuurlijk.

 1. 18 mei 2015 / 13:36

  Ik vind het effect er ook heel mooi uit zien op de foto’s! 🙂 Nice!

  • Vera
   Auteur
   18 mei 2015 / 17:31

   Dankjewel! Zeker een aanrader 🙂

 2. 7 juli 2015 / 20:51

  Ik heb deze laatst ook laten opbrengen bij de MAC pro store en het effect is inderdaad mooi! Wel vind ik het nog wat duur, zeker als je het pompje er nog bij moet kopen :/
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *