MAC Paint pot Painterly

Vanaf mijn eerste ooglook die ik ooit heb gemaakt gebruik ik de Urban Decay Primer potion als primer onder mijn oogschaduw. Een doorzichtige basis waardoor de oogschaduw beter op zijn plek blijft zitten. Sinds een tijdje zie je helaas mijn adertjes erdoor heen komen tijd voor een iets beter dekkende primer dus.

MAC paint pots zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken, zo kun je zoals ik als oogschaduw basis gebruiken maar ook op zichzelf als oogschaduw kleur. Ik ging voor een naturel kleur die goed overeenkomt met mijn huidskleur, MAC heeft in totaal 16 verschillende kleuren. Je hebt zowel matte als shimmery kleuren, Painterly is mat.

MAC Paint pots bestaan al jaren en de kleuren Soft ochre (gele ondertoon) en Painterly (roze ondertoon) zijn hun wel bekende kleuren die gebruikt worden als huidskleur op de oogleden. Ze blijven goed op hun plaats zitten en gaan zich niet in de lijntjes ophopen.

Het product zit in een glazen potje met een zwarte matte draaidop. Op zich prima maar niet heel hygiënisch mocht je het gebruiken met je vinger. Je kunt het natuurlijk ook met kwast aan brengen maar ik merk dat het met je vingers beter gaat omdat het product dan wat zachter word door de temperatuur.

De kleur Painterly komt mooi overeen met mijn huidskleur. Vergeleken bij Urban Decay Primer potion is dit product dik maar wel gemakkelijk te verspreiden met je vinger. Ik raad wel aan om voor de zekerheid het nog een beetje af te poederen met een translucent oogschaduw. Hierdoor blijft het nog mooier zitten en gaat het zeker niet in de lijntjes zitten. Hierdoor blenden andere oogschaduw kleuren zich ook beter.

Look gemaakt met Painterly als basis

Wat ik vooral fijn vind is dat het alle adertjes op mijn ogen doet camoufleren waardoor ik met een egaler ooglid start. De kleuren komen daardoor een stuk beter uit. Waar ik dit product ook zeer zeker fijn voor vind is een cut crease waarbij je met een kwastje je ooglid en de rand wat strakker maakt.

Dit product is te koop bij MAC en bij Douglas voor €21. Ik vind het zeker een aanrader!

Signature
Volg:

2 Reacties

  1. 13 januari 2017 / 11:53

    Het lijkt me een heel fijn product! Ik heb jaren geleden een aantal varianten van Maybelline geprobeerd, maar was er niet zo heel tevreden over. Ben erg benieuwd naar deze!

  2. 13 januari 2017 / 23:08

    Ik ben echt groot fan van dit soort producten als basis voor je oogschaduw. Deze lijkt me echt heel erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *