MAC Faux lipstick

MAC_Faux_1

Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik echt enorme fan geworden van MAC lipsticks. Mijn derde aanschaf kon dan ook niet anders als de wel bekende Faux kleur worden. Zelf was ik heel benieuwd of de Kylie Jenner kleur mij zou staan. Misschien heb ik dan niet de volumineuze lippen maar de kleur is het proberen zeker waard.

MAC_Faux_2

Sinds kort ben ik alle seizoenen aan het terug kijken van Keeping up with the Kardasians en wat was Kylie Jenner daar toch extreem anders. Eerst geloofde ik het echt niet maar misschien komt het ook door de veranderingen die ze aan zichzelf heeft laten doen. Toch is het een mooie vrouw geworden, oké misschien soms iets te overdreven maar ze kan het wel hebben.

MAC_Faux_3

Dit keer koos ik dus ook voor een andere finish. Mijn liefde voor matte lipsticks is groot maar daardoor was ik ook heel benieuwd geworden naar mijn mening over de andere finishes. Satin is een finish die best wel wat weg heeft van de matte alleen bevat deze een mooie glans. De houdbaarheid en de goede pigmentatie zou hetzelfde zijn.

De kleur is er zeker één waar ik aan moet wennen, dit omdat het een bruine ondertoon bevat. Meestal ben ik niet heel erg van de oud roze kleuren. Maar ik ben blij dat ik hem heb aangeschaft want iedere keer vind ik hem mooier worden.

MAC_Faux_4

Het is een mooie kleur die je dagelijks kan dragen, zeker niet mega opvallend maar wel my lips but better kleur. Ik ben zeker blij met mijn derde lipstick en stiekem weet ik dat mijn volgende lipstick er weer een van MAC zal zijn. De kleur weet ik nog niet maar ik ga zeker weer op onderzoek uit.

MAC_Faux_5

Kylie Jenner gebruikt deze Faux lipstick in combinatie met een lipliner. De bekende lipliner die zij gebruikt is Whirl lip pencil. Mocht je dus de houdbaarheid van de lipstick nog langer willen of je lippen iets groter laten lijken kun je deze lipliner proberen.

MAC Faux is te koop bij MAC counters maar ook via Douglas, de lipstick kost zoals de meeste lipsticks van MAC €19.

Wat vinden jullie van de hype? 


Volg:

9 Reacties

 1. 11 mei 2015 / 08:32

  Super toffe kleur. Ik vind ‘m je erg mooi staan!

 2. 11 mei 2015 / 17:31

  Oeh la la, wat een prachtige tint! Deze staat al enige tijd op mijn wishlist 🙂 Al lees ik steeds vaker dat Cool Nude 05 van Essence te vergelijken is met deze tint.

  • Vera
   Auteur
   12 mei 2015 / 17:27

   Dat heb ik inderdaad ook gelezen! Ben benieuwd naar de dupe, zou veel geld schelen

 3. 11 mei 2015 / 21:40

  Mooi kleurtje en jou staat het erg mooi, zelf heb ik de dupe gekocht van Essence en ik vind het mij niet echt staan 🙂
  Dus ben blij dat ik geen 19€ heb uitgegeven voor een kleur waar ik niet zo mee sta 😉
  Dan maar een andere kleurtje kopen van Mac die me wel staat!
  X

  • Vera
   Auteur
   12 mei 2015 / 17:26

   Heel slim om eerst de dupe uit te proberen! Genoeg mooie kleuren van MAC, misschien dan toch een kleur met roze of rood?

 4. 12 mei 2015 / 13:58

  Hij staat je echt goed! Je hebt ook een hele mooie lipvorm 😀
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *